13.09.2019.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 13. SEPTEMBAR: ŠKORPIJE se danas lože na moć, STRELČEVI flertuju...

OVAN
LJUBAV: Bilo bi dobro da iskoristite pozitivan trend i uspostavite harmoničan ljubavni odnos. POSAO: Dobit od bilo kakvog podučavanja. ZDRAVLJE: Jedite laganu hranu.

BIK
LJUBAV: Upoznaćete nekoga s istim interesovanjima. POSAO: Danas lako možete sve ostvariti, jer ćete imati sreće u svemu što preduzmete. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Nekome ćete udeliti kompliment, ali ćete imati prilike da i vi dobijete komplimente. POSAO: Bićete vrlo aktivni, možda i previše. ZDRAVLJE: Infekcije.

RAK
LJUBAV: Danas ćete imati problema da održite harmoniju u porodičnom životu. POSAO: Uslovi rada neće biti baš naročito dobri. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Moguće je da ćete posumnjati u iskrenost partnera. POSAO: Trenutno ste puni entuzijazma, naročito ako radite s nekretninama. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Biće vam lako da privučete osobu koja vam se dopada. POSAO: Dobit od partnerstva ili u poslu koji ima veze sa radom sa ljudima. ZDRAVLJE: Sporije varenje.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da ćete održavati platonsku vezu ili steći tajnu simpatiju. POSAO: Sreća u kreativnim zanimanjima i u radu s decom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Dopadaće vam se uspešne osobe, one koje poseduju neku vrstu moći, a ne samo izgled. POSAO: Blago poboljšanje u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Danas možda nećete naći ljubav, ali ćete imati prilike za flert. POSAO: Možete dobiti priliku za neki dodatni posao na crno. ZDRAVLJE: Unosite manje kalorija.

JARAC
LJUBAV: Promenljiva sreća, kao i prethodnih dana. Imaćete prilika, ali i teškoća u realizaciji. POSAO: Biće vam dosadno na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Pružiće vam se prilika za ljubav, ili bar za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Imaćete želju da radite za strance. ZDRAVLJE: Upala grla.

RIBE
LJUBAV: Može vam se dopasti neko zauzet ili je iz nekih drugih razloga loš kandidat za pravu vezu. POSAO: Očekujte samo pozitivne stvari. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

Tagovi: