01.03.2020.

11:52

Foto:

Magazin

SVE O RIBAMA! Vole da opraštaju, a u drugima vide samo najbolje!

Ribe (od 18. februara do 20. marta) imaju tendenciju da daju više nego što primaju.

Ključne osobine Riba

Ličnost mističnih Riba povezana je s njihovim vladarem Neptunom, planetom duhovnosti. Njihova empatija je kosmička, duboko su intuitivni i spremni su da praštaju. Zbog toga mogu da se slažu s najrazličitijim ljudima i mogu pravovremeno da se izbore sa različitim stvarima koje im donosi život. Oni su otporni na promene i prilagodljivi.

Informer

Ribe su poznate po tome što su izuzetno nesebične, praštaju i održavaju dobre odnose. S druge strane, lako mogu da uđu u ulogu žrtve, što je najčešće u ljubavi, kada im se ne vraća onoliko koliko daju.

VELIKI PROLEĆNI HOROSKOP ZA MART! Bikovi se ZALJUBLJUJU, Strelčevima uspeh na POSLU, a ovim znakovima će konačno SVANUTI!

OBARA S NOGU! Ovo je najšarmantniji znak u horoskopu, ZAVODNIK JE PRAVI!

 

Iako su vrlo intuitivne, često imaju problema da naprave razliku između dobrih i loših ljudi jer u svima vide najbolje. Ponekad zbog tog optimističnog stava završe u odnosima koji nisu dobri za njih.

Astrolog, Rachel Lang, kaže da vrlo lako mogu da izgube sebe u takvim odnosima. Upravo zbog toga što vide najbolje u drugima očekuju da će se drugi tako i ponašati. Često na kraju ostanu razočarani.

Informer

Ovaj horoskopski znak neverovatno je kreativan i sposoban da usmeri svoju energiju u nešto lepo. Međutim, traganje za nečim većim i lepšim može da ih dovede do pada, jer na putu do zvezda zaborave da brinu o sebi.

BEŽITE OD NJEGA! Muškarcu u ovom znaku DUGE VEZE nisu ni na kraj pameti!

Kako se slagati s Ribama?

Ako imate loš dan slobodno im to recite. Budite otvoreni, iskreni i srdačni prema njima, inače vašu negativnu energiju mogu da usmere ka sebi.

Informer

Osim toga, Ribe obožavaju zabavu i često zrače radošću i razigranošću. U Ribama koje vole zabavu verovatno ćete naći trajnog prijatelja.

BONTON IM NIJE JAČA STRANA! Ovo je pet najnepristojnijih horoskopskih znakova!

Šta im je potrebno da budu srećni?

Ono što je Ribama najpotrebnije je neko da ih prizemlji i poštuje njihovu ekscentričnost. Potrebne su im snažne i čvrste veze koje im omogućuju da budu upravo ono što jesu, da budu autentični i da mogu slobodno da se izraze.

Tagovi: