02.03.2020.

18:47

Foto:

Magazin

OVI ZNAKOVI SU NAJBOLJI VOZAČI! Proverite da li ste među njima!

Upravljanje automobilom važan je deo savremenog životnog stila. Provodimo značajan deo dana za volanom, pri čemu puštamo da na površinu izlaze najbolje i najgore osobine ličnosti.

SVI SU ČEKALI U REDU U BANCI, a onda je njemu eksplodirao u džepu! NASTALA JE PANIKA (VIDEO)

NAGE LEPOTICE, RASPUŠTENE KOSE, PLEŠU PORED REKE... To je znak da muškarci treba da POBEGNU GLAVOM BEZ OBZIRA!

Dobar vozač stavlja sigurnost ispred brzine, ima dobre reflekse, snalažljiv je i ne gleda na putkao na pistu. Nije mu stalo do takmičenja, nego poštuje propise i druge učesnike u saobraćaju.

Informer

Jarac

Po tim kriterijumima, najbolji vozač je Jarac. Zaslužuje to priznanje zbog strpljenja, odgovornosti i dobre pripreme za vožnju. Kreće na vreme uračunavajući gužve, proverava uslove na putu i nije sklon kršenju zakona. Oprezan je s alkoholom i unapred obezbeđuje vozača koji će ga zameniti ako predviđa 'ludu zabavu'.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 2. MART! Škorpije čeka uzbuđenje, a Blizance uspešan ljubavni dan!

Devica

Ako su vam sigurnost i pouzdanost prioriteti, Devica je vozač za vas. Njene su odlike dobro tempiranje, oprez i savesnost. Ona sve radi onako kako je propisano u udžbeniku i čini sve da svede rizik od nesreće i kazne na minimum. Nema izražen takmičarski duh i mirno dopušta drugima da je pretiču. Ponekad joj prigovaraju zbog sporosti.

Informer

Blizanci

Vešt i fleksibilan, ima munjevite reflekse i dobro se prilagođava promenama uslova vožnje. U trenu pronalazi alternativne puteve ako je glavni zatvoren. Nije mu mrsko da prekrši propise, ali to čini lukavo i neprimetno za organe vlasti. Morao bi da se kloni multitaskinga (telefoniranja i pisanja poruka) za volanom.

Bik

Oprezan i pomalo suzdržan, Bik je odličan vozač pod uslovom da ga neko ne izazove jer onda podivlja. Prioritet mu je da sačuva zdravlje svog motornog ljubimca i izbegne gnjavažu sa serviserima, osiguravajućim kućama i policijom. Ako nasluti rizik od štete, maksimalno će usporiti i čak kočiti saobraćaj. Brzina mu nije strana, ali samo ako propisi i uslovi dopuštaju jurnjavu.

HOROSKOP ZA PRVU NEDELJU MARTA! RETROGRADNI MERKUR SADA NAJJAČE UDARA - spremite se za VELIKE PROMENE, ovi znaci POGOTOVO!

Vođeni mišlju "ti ćeš mi presecati put, barabo?", u najgore zodijačke vozače ubrajamo Ovna, a društvo mu prave Ribe, previše sklone sanjarenju za volanom, i Strelci jer nisu skloni ozbiljno shvatati propise.

Tagovi: