26.03.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 26. MART: OVAN će razraditi posao preko interneta, BLIZANCI će se suočiti s nadređenima!

OVAN
LJUBAV: Danas će vas privlačiti popularne osobe, ali nećete imati prilike za kontakt sa nekim takvim. POSAO: Uspešan rad preko interneta. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK
LJUBAV: Zainteresovaćete se za nekoga ko živi daleko i s kim ne možete da ostvarite odnos. POSAO: Dobrobit od intelektualnog rada. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI
LJUBAV: Doživećete manju prolaznu nestabilnost. Moguće je neko novo poznanstvo. POSAO: Problemi zbog lošeg odnosa s nadređenima. ZDRAVLJE: Povedite više računa o zdravlju.

Informer


RAK
LJUBAV: Problemi u odnosu. Moguć je sukob, svađa, pa čak i raskid. POSAO: Može se desiti da imate problema sa onima koji rade sa vama. ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak.

LAV
LJUBAV: Neprijatna situacija. Partner će pokazati potpuno odsustvo interesa za vas i vaš odnos. POSAO: Preuzećete lidersku poziciju u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Možete čuti izjave ljubavi koje neće biti iskrene. POSAO: Vaš autoritativni stav bi danas mogao da se pokaže kao moćan adut. ZDRAVLJE: Ne brinete dovoljno o zdravlju.

VAGA
LJUBAV: Očekuje vas dan u kome nećete biti sposobni za sreću jer ćete biti vrlo loše raspoloženi. POSAO: Moguć je manji novčani dobitak. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Ulazite u negativan period. Moguće su neprijatne promene u ljubavnom životu. POSAO: Administrativni ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Sinusitis.

STRELAC
LJUBAV: Moguća je romansa s nekim ko nosi uniformu, ali odnos verovatno neće biti dugotrajan. POSAO: Očekujte napredak i priznanje. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

JARAC
LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi i puni entuzijazma, a to je upravo ono što će privući druge. POSAO: Očekujte uspeh ako ste frilenser. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Imaćete problema u drugim sferama koji će vas sprečiti u tome da uopšte razmišljate o ljubavi. POSAO: Nazadovanje i problemi. ZDRAVLJE: Vrlo slabo.

RIBE
LJUBAV: Partner će se ponašati krajnje samoživo, a vi ćete verovati da je to vaša krivica. POSAO: Značiće vam pomoć uticajnih prijatelja. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.