Autor: Informer.rs

30.03.2020.

07:00 >> 07:08

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 30. MART: Škorpija treba da se PLAŠI INFEKCIJE, Raku PADA IMUNITET!

OVAN
LJUBAV: Mogu se probuditi negativne emocije, ili ćete biti nesrećno zaljubljeni. POSAO: Promenljiv uspeh ako se bavite logistikom. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK
LJUBAV: Ne očekujte previše, u negativnoj ste fazi. Sačekajte bolje vreme za ljubav. POSAO: Biće vam teško da nametnete autoritet. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Vrlo ste društveni, možda nađete ljubav na društvenim mrežama. POSAO: Problem s nadređenima i osobama od autoriteta. ZDRAVLJE: Gastritis.

RAK
LJUBAV: Čeznućete za fizičkim kontaktom, ali zbog okolnosti će vam to biti uskraćeno. POSAO: Teškoće s kolegama i saradnicima i pravni problemi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV
LJUBAV: Nestabilnost i manji problemi, koje ćete prebroditi ako ne budete preterano burno reagovali. POSAO: Možda će vas kritikovati nadređeni. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Informer

DEVICA
LJUBAV: Nećete biti tolerantni i izgubićete strpljenje. Ako ste sami, osećanja vam nisu uzvraćena. POSAO: Problem u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA
LJUBAV: Ako ste već u vezi, mogući su problemi i distanca u odnosu. POSAO: Kvar sredstava za rad i drugi problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Prehlada.

ŠKORPION
LJUBAV: Držite se podalje od kritičkih komentara i negativnih analiza. POSAO: Moguć novi posao u sferi pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Infekcije.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je previše posesivan i nije pravi izbor za vas. POSAO: Imaćete neplanirane troškove. ZDRAVLJE: Povreda. Budite oprezni.

JARAC
LJUBAV: Osećaćete se besno, uskraćeno, frustrirano i krivićete partnera. POSAO: Izbegavate promene, ali njih nije uvek moguće izbeći. ZDRAVLJE: Problemi s kostima i zubima.

Informer

VODOLIJA
LJUBAV: To što ste donekle napadni moglo bi raditi protiv vas u svakoj vrsti odnosa. POSAO: Pogoršanje kada je reč o uslovima rada. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Poradite na konstruktivnoj komunikaciji s partnerom, da bi vaš odnos opstao. POSAO: Brinu vas izvesni problemi u sferi finansija. ZDRAVLJE: Upaljeno grlo.