Autor: Informer.rs

30.04.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 30. APRIL! Vodolije treba da vode računa o ZDRAVLJU, Vagama CVETA LJUBAV, ali...

OVAN
LJUBAV: Biće pozitivnih događaja i promena u vašem ljubavnom životu. POSAO: Poboljšanje u ovoj sferi. Imaćete sasvim drugačiji pravac razmišljanja o poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Ne volite da pričate o ljubavi nego da uživate u njoj na konkretan način, zbog čega ste vrlo romantični. POSAO: Pozitivne promene na finansijskom planu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

OD MALENA SE BORI SA DIJABETESOM! Srpska reprezentativka otkrila kako bolest drži POD KONTROLOM za vreme KORONE - ovako izgleda njena SVAKODNEVICA!

BLIZANCI
LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju. POSAO: Zanemarićete svoje poslovne obaveze ili ćete uzeti odmor. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

RAK
LJUBAV: Veza sa nekim koga niste doživljavali kao potencijalnog partnera. POSAO: Visoka stručnost i sposobnost će vas lansirati visoko. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Privući ćete mnogo pažnje gde god da se pojavite. Mamićete uzdahe i dobiti komplimente. POSAO: Moguć priliv novca, pogotovo ako već očekujete dobitak. ZDRAVLJE: Bolje.

DEVICA
LJUBAV: Doživećete emotivnu i mentalnu harmoniju u vezi. POSAO: Možete pokrenuti novi posao, onaj koji podrazumeva neku vrstu kreativnog rada. ZDRAVLJE: Solidno.

OD MALENA SE BORI SA DIJABETESOM! Srpska reprezentativka otkrila kako bolest drži POD KONTROLOM za vreme KORONE - ovako izgleda njena SVAKODNEVICA!

VAGA
LJUBAV: Vi ste neko ko ume verbalno da iskaže osećanja i ovih dana ćete biti vrlo uspešni u tome. POSAO: Uspeh u oblasti umetnosti i obrazovanja. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da ćete simpatisati nekoga sa kim radite ili ko vam je čak nadređen. POSAO: Uspeh u radu i pružanju intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

STRELAC
LJUBAV: Povoljan period za pronalaženje odgovarajućeg partnera i harmoniju u vezi. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Bićete uzbuđeni zbog nekog novog razvoja događaja u sferi partnerstva. POSAO: Imaćete uspeha u sferi finansija i manipulacije tuđim novcem. ZDRAVLJE: Alergije.

VODOLIJA
LJUBAV: Možete ostvariti fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Nalazite se u periodu povoljnom za partnerski posao i uspeh u pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Infekcije.

PERSONALNI TRENER DUŠAN RAJIĆ IZNEO ŠOKANTNE PODATKE: Više od 60 odsto ljudi u Srbiji ima INSULINSKU REZISTENCIJU, a veliki broj njih to ni ne zna!

RIBE
LJUBAV: Može doći do odlaganja nekih događaja koje očekujete da se dese u ljubavi. POSAO: Loš odnos sa nadređenima bi mogao da vam stvori problem u karijeri. ZDRAVLJE: Dobro.