Autor: Informer.rs

03.05.2020.

07:00

Foto:

Magazin

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 04. DO 11. MAJA: Ovnovi u ZABLUDI, Lavove muči POSAO, Vage ne DRŽI MESTO, a ovaj znak očekuju VAŽNE PROMENE!

Posao – Početak meseca maja je nepovoljan za finansije. Imaćete potrebu da ulažete novac u nešto što nije pametno. Moguće je da ćete od Bika dobiti ponudu za dodatni posao. Imaćete česte probleme u komunikaciji usled nerazumevanja.

Ljubav – Ulazite u fazu kada idealizujete osobu koja vam se dopada. Fantazirate o zajedničkim momentima. Imate pomalo nerealnu sliku o emotivnoj situaciji, ali vam prija da živite u zabludi.

Zdravlje – Osetljivo.

BIK

Posao – Venera u lošem aspektu sa Neptunom govori da ćete shvatiti da na poslu nisu stvari onakve kakve su vam se činile. Trenutno imati zamisao o nekom novcu, koji možda neće stići kada ste planirali. Potrebno je da budete oprezni sa finansijama.

Ljubav – Ljubav vam trpi zbog posla i ovo je vreme ozbiljnih kompromisa, ukoliko želite da vam odnos potraje. Partner če vas previše opterećivati svojim problemima.

Zdravlje – Moguće su prehlade.

Informer

BLIZANCI

Posao – Merkur u Biku vam ne prija, svi vašu strahovi dolaze do izražaja, pa biste najradije pobegli od svih. Ovo je nedelja neracionalnih zaključaka i sve vam trenutno deluje gore nego što jeste. Očekujte vesti koje će vas izbaciti iz takta.

Ljubav – Partneru je teško da vas razume jer ste se povukli u sebe. Imate neka stanja kroz koja prolazite i o tome ne želite da razgovarate. Nemojte da se svađate.

Zdravlje – Muči vas nesanica.

ŽENE, OVO MORATE DA PROČITATE! Horoskop otkriva kakav će vaš muškarac biti kao suprug!

RAK

Posao – U nedelji koja je pred vama treba da vodite računa kakve savete primate od prijatelja. Nije isključeno da će vas neko nagovoriti na pogrešnu odluku. Nemojte nikome da pozajmljujte novac.

Ljubav – Odnos sa partnerom je otežan i trebalo bi u ovom periodu trebalo ponajviše da slušate sebe. Moguće su krize i svađe. Imate tajnu simpatiju i radi se o osobi koja vam je na neki način nedostupna.

Zdravlje – Osetljvo.

Informer

LAV

Posao – Posao vam je prioritet u ovom periodu. Ono što ćete uvideti jeste da ništa neće biti onako kako ste planirali. Čekate razrešenje situacije i to će potrajati koji dan duže nego što ste mislili. Sve vas lako nervira i lako vas je izbaciti iz takta.

Ljubav – I vi i partner imate dosta problema zbog posla, pa se to odražava i na vaš odnos. Savet je da ne donosite radikalne odnose, koliko god vam sada sve delovalo neizdrživo. Ukoliko ste slobodni, imaćete poznanstvo preko interneta.

Zdravlje – Vodite računa o ishrani.

DEVICA

Posao – Merkur u aspektu sa Uranom donosi vam neočekivane vesti na poslu. Moraćete da se ubrzate, jer će se sve dešavati preko noći. Što ste odmarali, odmarali ste se, sada ulazite u dinamičnu nedelju.

Ljubav – Partner će vam biti velika podrška u ovom periodu. Imaćete lep odnos. Ukoliko ste slobodni, odličan je momenat za početak nove romanse.

Zdravlje – Bolovi u grlu.

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ! Kreće RETROGRADNA Venera - STARA LJUBAV se VRAĆA u naš ŽIVOT! Lavovima su "vezane ruke", a Bikovi i Vage ne treba da donose VAŽNE ODLUKE!

VAGA

Posao – Pošto je Venera u Blizancima vama se putuje i ne drži vas mesto. Sve vam je dosadilo i želite nove izazove. Očekuju vas dodatni troškovi, ali će situacija na poslu biti stabilna. Imate priliku da sarađujete sa inostranstvom.

Ljubav – Sa partnerom se dobro slažete i vedrog ste duha. Raspoloženi ste za nova poznanstva, a uveliko planirate zajedničko putovanje.

Zdravlje – Dobro.

Informer

ŠKORPIJA

Posao – Marsovi aspekti vam smetaju, pa oko posla sve ide traljavo. Nikako da se pokrenete jer imate manjak energije i sve vam smeta. U ovom periodu bi trebalo što više da odmarate kako biste se vratili u normalnu sredinom meseca.

Ljubav – Više osoba će vas kontaktirati i to preko društvenih mreža. Ukoliko ste u braku, imaćete iznenadne trzavice jer će partner pokušavati da vas ubeđuje šta treba da radite. Kritična nedelja za ljubav jer gubite strpljenje.

Zdravlje – Osetljivo.

STRELAC

Posao – Puno šesto polje ukazuje da posla imate preko glave. Bićete prinuđeni da radite više stvari odjednom i to će itekako uticati na pad energije. Imaćete i rasprave sa pojedinim osobama iz okruženja.

Ljubav – Neko koga znate preko posla vam se udvara i to će vam biti veoma čudno. Budite oprezni u ovom periodu jer će biti mnogo neostvarenih obećanja.

Zdravlje – Promenite ishranu.

Informer

JARAC

Posao – Merku u Biku pod uticajem Urana donosi vam neočekivane promene na poslu. Moraćete brzo da reagujete i ništa neće biti onako kako ste planirali. Neka iznenadna dešavanja doprineće tome da pojedine odluke morate odmah da donesete.

Ljubav – Ovo je nedelja burnih dešavanja u ljubavi. Više osoba će vam se javiti i odjednom će svi hteti da vas sretnu! Bićete rastrzani između posla i emocija. Jedan Bik će probati da vas šarmira.

Zdravlje - Dobro.

VODOLIJA

Posao – Pozicija planeta vam ne odgovara, jer vam se mnogo toga dešava odjednom. Vi ste na životnoj prekretnici, ne samo privatno, nego i poslovno. Odluke koje donosite sada promeniće vam život u naredne tri godine.

Ljubav - Prolazite kroz proces promena i posao vas opterećuje, pa često ulazite u rasprave sa partnerom. Ovo je krizna nedelja i moguće su svađe i raskidi.

Zdravlje – Osetljivo.

RIBE

Posao – Nedelja koja dolazi će vas itekako razbuditi. Moraćete da se pokrenete jer ćete imati važne susrete i komunikaciju sa ljudima. Komuniciraćete više nego ikada, a pregovori neće moći da čekaju. Očekuje vas pojačana razmena poruka i mejlova.

Ljubav – Pomalo vam je dosadila komunikacija porukama sa osobom do koje vam je stalo. Zbog toga ste stalno u dilemi da se distancirate. Imaćete ozbiljne razgovore sa voljenom osobom.

Zdravlje – Odlično.