Autor: Informer.rs

05.05.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 5. MAJ! Blizancima preti RASKID DUŽE VEZE, dok će Jarac IMATI PROBLEM SA AUTORITETOM!

OVAN
LJUBAV: Partner će imati velika očekivanja, zbog čega ćete imati problema u ovoj sferi. POSAO: Mogući nesporazumi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK
LJUBAV: Bogat društveni život doneće vam prilike za ljubav. Iskoristite ih. POSAO: Bez nekih većih promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

BLIZANCI
LJUBAV: Vrlo turbulentan period. Moguća je svađa sa partnerom, pa raskid. POSAO: Možda ćete imati nekih pravnih problema. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Informer

RAK
LJUBAV: Današnji dan nije povoljan za ljubav. Sačekajte bolji period. POSAO: Mogući su logistički i administrativni problemi. Impulsivno ćete ulagati i trošiti. ZDRAVLJE: Prehlada.

LAV
LJUBAV: Dan za uživanje u ljubavi jer vam je zagarantovan sklad i zadovoljstvo. POSAO: Danas ćete biti vrlo kreativni, što će povoljno uticati na ovu sferu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA
LJUBAV: Harmonija u odnosu, a ako ste sami, verovatno nećete imati značajnih prilika za ljubav. POSAO: Problemi u komunikaciji sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA
LJUBAV: Sva otvorena pitanja koja postoje u vašem ljubavnom životu razrešiće se u ovom periodu. POSAO: Moguće su greške, a i neka šteta napravljena zbog nepažnje. ZDRAVLJE: Slabo.

ŠKORPION
LJUBAV: Vaše šale će možda postati previše grube, što će, umesto da zasmeje, naljutiti partnera. POSAO: Moguće je neslaganje sa podređenima. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

Informer

STRELAC
LJUBAV: Neće vam biti teško da nađete nekoga ko će vaš privući jer ćete biti okruženi privlačnim osobama. POSAO: Imaćete problema na poslu. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

JARAC
LJUBAV: Vaš sarkazam će biti naglašeniji nego inače, zbog čega će vas partner verovatno izbegavati. POSAO: Imaćete problema sa nadređenima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA
LJUBAV: Ušli ste u period u kome ćete imati problema da uspostavite vezu sa bilo kim ili da održite postojeći odnos. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Slabo.

RIBE
LJUBAV: Vi ste senzitivna osoba, zbog čega vam treba neko ko je obziran. POSAO: Uspeh u oblasti zabave, sporta i obrazovanja, kao i kreativnog rada. ZDRAVLJE: Solidno.