11.05.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 11. MAJ! VAGA će se zaljubiti u prijatelja, a RIBE će izgubiti motivaciju!

OVAN
LJUBAV: Nećete ostati ravnodušni jer ste u ovom periodu skoncentrisani na pronalaženje životnog partnera. POSAO: Pozitivan trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Bićete skloni tome da uživate u ljubavi i životnim zadovoljstvima. POSAO: Prijala bi vam promena, ali u ovom trenutku ne možete da mislite o tome. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Optimizam koji osećate ima veze sa vrlo povoljnim okolnostima koje vladaju u vašem ljubavnom životu. POSAO: Mogući manji nesporazumi sa kolegama. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

RAK
LJUBAV: Nećete biti okrenuti ljubavi, već nekim drugim oblastima života. POSAO: Bićete skoncentrisani na sve što ima veze sa društvenim angažmanom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV
LJUBAV: Izabrana osoba je prilično samoživa u poslednje vreme, što je doprinelo pogoršanju odnosa. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva kreativan rad. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA
LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je već zauzet, zbog čega je moguća tajna afera. POSAO: Dobit od partnerskog posla kao i bilo kakvog kreativnog rada. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Možda ćete se zainteresovati za nekoga ko vam je nadređen, ili ćete se zaljubiti u nekoga iz kruga prijatelja. POSAO: Uspeh u grupnom radu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION
LJUBAV: Danas ćete imati prevelika očekivanja zbog čega ćete biti nepravedno nezadovoljni partnerom. POSAO: Uspećete da razrešite neke probleme. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

STRELAC
LJUBAV: Manji nesporazumi će narušiti harmoniju u vašem odnosu. POSAO: Imaćete potrebu da pokažete svoju kreativnost i iskoristite u radu svoje obrazovanje. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

JARAC
LJUBAV: Partner će imati neke emotivne zahteve koje nećete biti raspoloženi da ispunite. POSAO: Vaše radne sposobnosti nisu na uobičajeno visokom nivou. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Vrlo ste svađalački raspoloženi, što negativno utiče na vaš ljubavni život. POSAO: Neobuzdana ambicija će vas uvaliti u nevolje. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

RIBE
LJUBAV: Doživećete blago poboljšanje u ovoj sferi, ali i dalje je moguća tenzija. POSAO: Izgubili ste motivaciju, ali neka podrška će vam vratiti entuzijazam. ZDRAVLJE: Glavobolja.