Autor: Informer.rs

13.05.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 13. MAJ! Vodolije će doživeti NEPRIJATNOST, a ovom znaku se smeši POVIŠICA I NOVI POSAO!

OVAN

LJUBAV: Ako ste u vezi, možete biti nezadovoljni jer vam partner ne posvećuje dovoljno pažnje. POSAO: Potpisaćete ugovor ili sklopiti povoljan dogovor. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK

LJUBAV: Bolja komunikacija sa svima, a posebno sa osobama koje volite. POSAO: Ulazak u partnerski posao može da se pokaže kao vrlo dobra odluka. ZDRAVLJE: Izbegavajte slatkiše.

BLIZANCI

LJUBAV: Trenutna situacija obećava. Moguća je razmena nežnih reči sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Inspiracija u svemu što ima veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

RAK

LJUBAV: Nezadovoljstvo i frustriranost situacijom. Osećećate se nemoćno da napravite promenu. POSAO: Kadrovske promene na poslu. ZDRAVLJE: Infekcije.

LAV

LJUBAV: Moguća manja disharmonija u odnosu zbog grube komunikacije. POSAO: Imaćete uspeha u poslu, pogotovo ako se bavite nekretninama. ZDRAVLJE: Infekcije i povrede.

DEVICA

LJUBAV: Bez značajnih događaja, nestabilan trend se nastavlja. POSAO: Klimav odnos sa nadređenima, zbog čega ne možete dobiti ono što tražite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

VAGA

LJUBAV: Neće vam prijati nestabilnost, ali kao i uvek, utešiće vas interesovanje koje izazivate. POSAO: Ne donosite odluke pod uticajem emocija. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguća iznenadna promena izazvana nekim nesporazumom. POSAO: Moguće je da dobijete dobru priliku u karijeri, što se već dugo nije desilo. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Iskoristite dan za potragu za ljubavlju, jer je možete lako naći. POSAO: Manje poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

JARAC

LJUBAV: Partner bi mogao da vas obaspe znacima pažnje, iako vama trenutno nije stalo do toga. POSAO: Imaćete više posla nego inače. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti neke neprijatnosti zbog izbora partnera. POSAO: Problemi u poslu sa inostranstvom, trgovini ili transportu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Povoljne vesti ili pozitivni događaji i moguće poznanstvo sa privlačnim mlađim osobama. POSAO: Doživećete izvesna poboljšanja. Bolji uslovi rada. ZDRAVLJE: Solidno.