25.05.2020.

18:06

Foto:

Magazin

ŠVORC PRE KRAJA MESECA! 5 znakova kojima uvek fali novca - Ovan, Vaga...

To što loše stojite s novcem, ne znači da treba da prestanete da uživate ​​u stvarima koje volite. Sve što treba da uradite jeste da upravljate svojim finansijama i ne trošite na stvari koje vam ne trebaju. Umesto toga, pokušajte da se potrudite da ipak zadržite nešto novca.

Ovih pet horoskopskih znakova imaju naviku da troše novac čim ga zarade:

1. Strelac

Strelci su slobodoumni pojedinci koji vole da istražuju ​​i dožive nova iskustva. Oni veruju u onu 'živi život do kraja', čak i ako to znači da će ostati bez novca do kraja svakog meseca.

HOROSKOP ZA 25. MAJ! Škorpije će danas dobiti VELIKE PARE, a ovaj ZNAK će naći PARTNERA NA DUŽE STAZE!

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN! Retrogradni Merkur nam donosi MUKE - Vage mogu da očekuju PREVARU NA POSLU, Blizanci žale zbog ODLUKE U PROŠLOSTI, a Bikovi i Device ne treba da POTPISUJU UGOVORE!

2. Vaga

Vage mogu da budu lenje kada je u pitanju upravljanje finansijama. Oni imaju običaj da troše previše i to u jednom mesecu, a većinu vremena stvari kupuju na kredit. I do kraja meseca često im ponestane novca za vraćanje kredita.

Informer

3. Blizanci

Blizanci su socijalni leptiri koji vole da se zabavljaju i troše novac na nepotrebne stvari koje im baš i nisu potrebne. Do realizacije dolaze tek nakon potrošnje i pregleda stanja u banci.

ROĐENI FILOZOFI! Ova 3 znaka su NAJPAMETNIJA i očekuju da ih INTELEKTUALNO PRATITE u stopu!

4. Ovan

Ovnovi su velikodušni i nikad ne kažu 'ne' ako je nekome potrebna finansijska pomoć. Ali ta ih meka i velikodušna priroda ponekad košta previše i na kraju uvek upadnu u lošu finansijsku situaciju, uglavnom na štetu drugih ljudi.

5. Vodolija 

Oni vole tehnologiju. Pokušavaju da budu odgovorni s novcem, ali čim na tržištu vide nešto novo što ih privlači, ne mogu da odole da to ne kupe. To je razlog zašto mogu da budu u neskladu s novcem.