27.05.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 27. MAJ: RAK će uživati sa voljenom osobom, ŠKORPIJA će se osloniti na uticajne prijatelje!

OVAN
LJUBAV: Sve će ići po planu u ovoj sferi, prati vas sreća. POSAO: Imaćete sreće i sa onima koji rade za vas ili sa vama, bilo kakva saradnja ili rad da je u pitanju. ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak.

BIK 
LJUBAV: Partner bi mogao pokazati potpuno odsustvo interesa za vas i vaš odnos. POSAO: Nećete umeti na pozitivan način da nametnete autoritet, zbog čega ćete imati problema. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI 
LJUBAV: Venera vas i dalje blagosilja lepotom i neodoljivim šarmom. POSAO: Moguće je da dobijete manji novac, ali je moguće i da ga odmah potrošite na vraćanje dugova. ZDRAVLJE: Povrede.

Informer

RAK 
LJUBAV: Uživaćete u intimnosti svog doma, što se odnosi samo na one koji su već u vezi ili braku. POSAO: Uspeh u sferi logistike i komunikacija. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Imaćete problema, moguća je svađa sa partnerom ili nemogućnost da se s bilo kim uskladite. POSAO: Moguć napredak uz pomoć neke ženske osobe. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA 
LJUBAV: Bićete vrlo skoncentrisani i moguće je da vam se dopadne neka Škorpija. POSAO: Iako ste vrlo umešni kada je novac u pitanju, ipak ćete imati nekih finansijskih problema. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 
LJUBAV: Vaš sjajan smisao za humor doneće vam prilike za ljubav. POSAO: Očekujte da imate uspeha ako se bavite samostalnom delatnošću. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION 
LJUBAV: Moguća je veza sa nekim ko je druge vere ili je iz druge kulture i problemi vezani za takvu vrstu odnosa. POSAO: Mnogo će vam značiti pomoć uticajnih prijatelja. ZDRAVLJE: Infekcije.

Informer

STRELAC 
LJUBAV: Očekuje vas period u kom nećete biti sposobni da ostvarite stabilan odnos jer ćete imati previše prilika za ljubav. POSAO: Moguć je manji novčani dobitak. ZDRAVLJE: Povišen šećer.

JARAC 
LJUBAV: Moguć je rastanak s partnerom zbog putovanja u inostranstvo ili selidbe. POSAO: Problemi sa nadređenima ili nestabilnost karijere, a možda se desi i neka promena. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VODOLIJA
LJUBAV: Odlična komunikacija sa osobom koja vas interesuje. Moguće je i neko novo poznanstvo. POSAO: Možete dobiti dobru ponudu za posao. ZDRAVLJE: Povedite više računa o zdravlju.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da nećete imati sreće u ljubavi jer ćete biti previše entuzijastični u pristupu. POSAO: Imaćete višak energije koji ćete moći konstruktivno da upotrebite na poslu. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.