01.06.2020.

10:25

Foto:

Magazin

KRALJEVI DRAME, PRODAVCI MAGLE... Za ovaj horoskopski znak život je prodavnica igračaka!

Osobe koje su rođene sa Suncem u ovom znaku prepoznaćemo po upadljivoj komunikativnosti. Imaju dar da sa lakoćom svoje misli pretoče u reči, pa ćemo ih često sresti na mestima gde je taj talenat neophodan.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 1. JUN: OVAN mora da razmisli o prioritetima u životu, RAKA će mučiti finansije!

 

KAKO ODBOLOVATI VEZU KOJA JE DOŽIVELA KRAH? 3 stvari su ključne!

Za ovaj znak se često kaže i da je površan. To je zbog toga što svojom dečjom veselošću odaje utisak osobe koja ne razume svu težinu života. Međutim, to nije tako. Blizanci su osobe čiji je odbrambeni mehanizam smeh i čavrljanje, jer se na taj način brane od stresa. Drugim rečima, što je veća drama to je Blizanac brbljiviji i upadljiviji.

Informer

Drugi razlog zbog koga ga optužuju da je površan je taj što se ne bavi suštinom već, uglavnom, formom. Naime, mnogobrojne informacije kojima on barata neizostavno prouzrokuju previde i greške preko kojih on olako prelazi. S druge strane, pošto je vešt s rečima, za njega se veruje da je rođeni trgovac. Jaki Blizanci su ljudi koji bi mogli da prodaju i maglu.

MLADINA PORODICA TRAŽILA JE OD MLADOŽENJE da prve bračne noći uradi jednu stvar: Kada je čuo o čemu je reč, ZANEMEO JE

Osim toga, nikada ne sede na jednom mestu. Njihova svestranost im ne dozvoljava da život provedu usredsređeni na jednu profesiju, partnera ili hobi. Za Blizance je život prodavnica igračaka, gde njihov dečji duh večno luta i traga za novim znanjima i veštinama.