25.06.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 25. JUN! Ribama se sprema ZANIMLJIVO PUTOVANJE, a ovom znaku će PRIJATELJ IZJAVITI LJUBAV

OVAN

LJUBAV: Iskazaćete emocije i to će oraspoložiti partnera, jer vi inače niste naročito sentimentalni. POSAO: Dobri međuljudski odnosi na radnom mestu i pozitivne promene. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Vaše raspoloženje će danas biti sjajno, pa će i u vašem ljubavnom životu biti pozitivnih događaja. POSAO: Bićete vrlo kreativni i zadovoljni kako se stvari odvijaju. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete emotivni i otvoreni za ljubav sa bilo kim ko vam se imalo dopadne. POSAO: Ako se budete bavili papirologijom, vodite računa da ne napravite grešku. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

RAK

LJUBAV: Postoji mogućnost da u vašem životu ponovo postane aktuelna neka stara ljubav. POSAO: Imaćete utisak da vas podržavaju u onome što želite da ostvarite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV

LJUBAV: Moguće je da nađete ljubav na nekom okupljanju ili mestu zabave. POSAO: Pozitivna dešavanja u ovoj oblasti. Razmišljaćete o započinjanju sopstvenog biznisa. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Vrlo srećan dan jer ćete biti ispunjeni osećanjem zadovoljstva. POSAO: Lako vam dolazi novac. Neko vam može pomoći da dobijete posao koji želite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

VAGA

LJUBAV: Imaćete divan dan sa voljenom osobom i zaboravićete probleme u odnosu. POSAO: Povoljna finansijska situacija. Moguć dobitak, pogotovo od partnerstva. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bolje ste raspoloženi i zbog toga ćete biti srećniji u ljubavi. POSAO: Pronaći ćete sebe u kreativnom radu. Dobra komunikacija će vam danas biti od koristi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Možete doživeti romansu sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Možete ostvariti dobit od partnerskog posla ili rada sa prijateljima. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

JARAC

LJUBAV: Nećete imati utisak da se dešava bilo šta od velike važnosti. POSAO: Povoljan dan za sve čiji posao zahteva da budu kreativni ili one koji se bave manipulacijom novcem. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Stabilnost ljubavnog odnosa. Ako ste sami, možete upoznati nekoga ko je dosta stariji od vas. POSAO: Društvene veze i razni kontakti vam mogu pomoći u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Dobro ćete se zabavljati i možda otputovati, a usput ćete verovatno doživeti nešto lepo. POSAO: Okolnosti na planu karijere će biti nešto povoljnije nego što su do skora bile. ZDRAVLJE: Solidno.