08.07.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 8. JUL! Jarcu se vraća neko iz PROŠLOSTI, a ovaj znak će imati dobre vesti na polju NEKRETNINA

OVAN
LJUBAV: Vašu pažnju će privući neko s kim radite i koga možda pre niste primećivali. POSAO: Možete ostvariti rezultate u radu s nekretninama i u preduzetništvu. ZDRAVLJE: Usporeno varenje.

BIK
LJUBAV: Pozitivne okolnosti će doprineti tome da imate nešto više prilika za ljubav. POSAO: Mogući problemi u sferi finansija i zastoj novčanih tokova. ZDRAVLJE: Grlobolja.

AKO STE ROĐENI NA GRANICI IZMEĐU DVA ZNAKA evo šta to znači i KOM ZNAKU ZAPRAVO PRIPADATE!

BLIZANCI
LJUBAV: Svi će vam se diviti i deliti komplimente, zbog čega će vam biti pomalo neprijatno, ali je svakako pozitivno. POSAO: Manji problemi u radu. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

RAK
LJUBAV: Vaš ljubavni život bi mogao izazvati dileme, kako u vama, tako i kod osoba iz vaše okoline. POSAO: Nećete imati nikakvih problema na poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

LAV
LJUBAV: Moguć je konflikt s partnerom, pogotovo ako živite zajedno. POSAO: Redovni prilivi novca su vam se uvećali, ali danas biste mogli trošiti neracionalno. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

DEVICA
LJUBAV: Osobi koja vam se dopada to će ostati nepoznanica, i to vašom krivicom, jer nećete preduzeti ništa što bi promenilo situaciju. POSAO: Moguće administrativne greške. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Moguća disharmonija u odnosu zbog nesporazuma i pogrešnog izražavanja osećanja. POSAO: Greške zbog nepažnje i problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION
LJUBAV: Nećete biti zainteresovani za vezu, već za kratke ili nedefinisane kombinacije. POSAO: Mogli biste imati neplanirane troškove i nezgode koje podrazumevaju štetu. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

STRELAC
LJUBAV: Uživaćete u društvu inteligentne osobe koju nećete uspeti da osvojite zbog različitih stavova ili verovanja. POSAO: Imaćete mnogo briga zbog nedovoljno posla. ZDRAVLJE: Slabo.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da će u vaš život ponovo ući neko iz prošlosti. POSAO: Moguća je uvećana zarada od posla, ali i administrativni ili logistički problemi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Ako ste već u vezi, moguće je da ćete otpočeti zajednički život s partnerom. POSAO: Suočićete se sa brojnim zadacima i problemima koje treba rešavati. ZDRAVLJE: Prevelik apetit.

RIBE
LJUBAV: Vaša hirovitost će biti posebno izražena, zbog čega ćete imati problema u ljubavnom životu. POSAO: Mogući nesporazumi sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Stabilno.