16.07.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 16. JUL: BLIZANCI da se pripaze JEDNE OPASNE STVARI, a VAGE danas imaju SJAJNU PRILIKU ZA OVO!

OVAN
LJUBAV: Imaćete priliku da provedete lepe trenutke sa izabranom osobom. POSAO: Moguće izvesno pogoršanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

BIK
LJUBAV: Moglo bi se desiti nešto iznenadno što će zauvek promeniti vaš život. POSAO: Imaćete ogromnu ambiciju i volju da postignete nešto veliko u karijeri. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

BLIZANCI
LJUBAV: Mogli biste nekoga tako zaludeti da počne da vas proganja. POSAO: Moguće je da nećete imati posla ili ćete ga imati previše. ZDRAVLJE: Infekcija respiratornih organa.

Informer

RAK
LJUBAV: Osećaćete se emotivno ispražnjeno, zbog čega danas nećete imati snage da napravite pozitivnu promenu u ovoj sferi. POSAO: Moguć finansijski gubitak. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV
LJUBAV: Može vas zainteresovati neko iz kruga vaših prijatelja. POSAO: Mešanje posla i zadovoljstva će vam napraviti problem. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

DEVICA
LJUBAV: Neće vas interesovati zabavljanje, već da nađete nekoga s kim možete da ostvarite ozbiljnu vezu. POSAO: Imaćete umanjen obim posla, pa ćete brinuti. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Ako ste sami, znajte da danas imate šanse da nađete nekoga zanimljivog. POSAO: Moguće je da ćete se baviti nekim kreativnim radom. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Ovo nije vreme za ljubav, ali u vašem slučaju može da bude vreme za strast. POSAO: Možete potpisati neki bitan ugovor. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama i povredama.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete imati značajan susret sa nekim ko je stariji od vas. POSAO: Oprezno rukujte novcem jer vam trenutno ne ide najbolje. ZDRAVLJE: Umor.

Informer

JARAC
LJUBAV: Ovo nije dan kada ćete naći ljubav jer je najverovatnije nećete ni tražiti. POSAO: Razmišljaćete o započinjanju privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Ako ste u vezi, partner će vam pomoći da prebrodite težak period. POSAO: Ne očekujte uspeh, ali napor koji ulažete će se isplatiti u budućnosti. ZDRAVLJE: Odmarajte se.

RIBE
LJUBAV: Mogući su sukobi i svađe sa partnerom. Izabrana osoba neće biti raspoložena za vezu. POSAO: Stagnacija kada su finansije u pitanju. ZDRAVLJE: Grlobolja.