24.07.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 24. JUL: VAGE će danas imati sudbonosni susret sa nekim u uniformi, dok će se BLIZANCIMA posrećiti u OVOJ OBLASTI!

OVAN
LJUBAV: Ako ste sami, možete doživeti nešto uzbudljivo, ali verovatno ne i dugotrajno. POSAO: Možda ćete dobiti dodatna finansijska sredstva. ZDRAVLJE: Kožne infekcije.

BIK
LJUBAV: Partner će biti pun ljubavi i dobro raspoložen, što će imati pozitivan uticaj na odnos. POSAO: Razmišljaćete o pravnim problemima ili ćete imati novčanih problema. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Videćete partnera u novom svetlu, zbog nekih današnjih događaja. POSAO: Lako možete dobiti posao koji podrazumeva rad sa strancima ili rad onlajn. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko je povezan sa inostranstvom ili neko ko radi u sferi obrazovanja. POSAO: Kašnjenja u novčanim tokovima i neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

LAV
LJUBAV: Privlačiće vas poslovne osobe, one koje su ostvarene i uspešne u svom polju delovanja. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa manipulacijom tuđim novcem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA
LJUBAV: Neće vam biti jasno šta partner oseća ili šta želi od vas. Zato su mogući problemi. POSAO: Nećete imati uspeha u partnerskom poslu, posebno sa osobama muškog pola. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Danas ćete možda upoznati nekoga ko radi za vojsku ili policiju, ko će vas fascinirati. POSAO: Napravićete neka neracionalna ulaganja. ZDRAVLJE: Slabija vitalnost.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete vrcavi i šarmantni. Ovo je povoljan dan za potragu za srodnom dušom. POSAO: Možete dobiti dobru ponudu ili priliku za napredak. Povoljan dan i za finansije. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: Partner će biti vrlo emotivan, a ako ste sami, možete upoznati nekoga ko je emotivac. POSAO: Bavićete se onim što ima veze sa samostalnom inicijativom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

JARAC
LJUBAV: Imaćete problema u ljubavi, a posesivnost bi još više mogla da zakomplikuje situaciju. POSAO: Ovo je vreme za finiširanje onoga što je ostalo nezavršeno. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Mogući su problemi i u prijateljskim odnosima i u ljubavnom životu zbog mešanja prijateljstva i ljubavi. POSAO: Neodgovornost onih koji rade za vas. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

RIBE
LJUBAV: Nećete imati prilike za ljubav ili barem nećete imati sreće u ljubavi. Ako ste u vezi, moguć konflikt. POSAO: Vaš entuzijazam za rad će biti na zavidnom nivou. ZDRAVLJE: Infekcije.