24.08.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 24. AVGUST: Danas je povoljna finansijska situacija za OVAJ ZNAK, dok je za RAKA idealno vreme za LJUBAV!

OVAN
LJUBAV: Sigurno ćete imati kontakt sa nekim ko će vam biti privlačan, ali će vam biti teško da se zaljubite. POSAO: Loši međuljudski odnosi na radnom mestu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK
LJUBAV: Možda ćete izjaviti ljubav izabranoj osobi, ali nemojte očekivati i da čujete reči ljubavi jer se to neće desiti. POSAO: Povoljna finansijska situacija. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete ispunjeni osećanjem zadovoljstva i sreće. Iskoristite povoljan period. POSAO: Neko vam može pomoći da dobijete posao koji želite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Uskoro ćete izaći iz povoljnog perioda za ljubav, pa iskoristite današnji dan da uživate u ljubavi ili da nađete ljubav. POSAO: Problem sa nadređenima. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

LAV
LJUBAV: Dobro ste raspoloženi, pa ćete zbog toga biti srećni u ljubavi. POSAO: Uživaćete u onome što ste postigli u karijeri, ali ne očekujte bitna dešavanja. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA
LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti uzbudljiv. Moguća romansa sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Bićete zadovoljni time kako stvari stoje na poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Imaćete problema u partnerskom odnosu zbog tenzije ili čak sukoba. POSAO: Društvene veze vam mogu pomoći u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Danas ćete biti posebno napeti i neraspoloženi. POSAO: Težak dan na poslu, pa ćete biti preokupirani obavezama i problemima u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti ljubav sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Moguća finansijska infuzija. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Naučite da uživate u sitnim životnim zadovoljstvima sa izabranom osobom. POSAO: Možete ostvariti dobit od partnerskog posla. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VODOLIJA
LJUBAV: Zbog preokupiranosti drugim stvarima u životu propustićete prilike za ljubav. POSAO: Problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

RIBE
LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne više od jedne osobe, ali ne očekujte naročito bitna dešavanja. POSAO: Blokada u sferi karijere. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.