29.08.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SUBOTU 29. AVGUST: OVAN da se javi lekaru zbog aritmija, dok će DEVICA trošiti novac bez razmišljanja!

OVAN
LJUBAV: Ljubav vas ne zanima. Bićete previše opterećeni problemima iz drugih sfera i loše raspoloženi. POSAO: Imaćete problema sa autoritetima. ZDRAVLJE: Aritmija.

BIK
LJUBAV: Bićete nezadovoljni kako se kreću stvari u ljubavnom životu. POSAO: Bićete inspirisani za grupni rad, a rešavaćete i probleme vezane za međuljudske odnose. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete skoncentrisani na neke druge sfere života. POSAO: Naići ćete na neke prepreke ili će se pojaviti problem koji će vas osujetiti u vašim ambicijama i akcijama. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK
LJUBAV: Ovo je period u kom vam je lako da se zaljubite, ali u isto vreme nemate mnogo sreće u ljubavi. POSAO: Problem u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Informer

LAV
LJUBAV: Ljubavni život će vam biti vrlo nestabilan. Moguće je razdvajanje od partnera. POSAO: Brinuće vas poslovna situacija zbog smanjenog obima posla. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Bićete posebno uspešni u verbalnom izražavanju emocija i generalno zavodljivi u komunikaciji. POSAO: Trošićete bez plana i možda izgubiti novac ili vredne stvari. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Moguće su promene ili problemi na relaciji porodica - partner. Možda okolina neće odobravati vaš izbor partnera. POSAO: Nestabilnost u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Bez posebnog truda ćete ostvariti prilike. Ako ste u vezi, bićete u iskušenju da prekršite nepisana pravila. POSAO: Možete dobiti priliku za promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Možda ćete upoznati nekog u društvu prijatelja ili ćete se zaljubiti u nekog ko vam je prijatelj. POSAO: Moguće je da će biti pozitivnih promena u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

JARAC
LJUBAV: Bićete nervozni i neraspoloženi. Niste spremni da ikome budete par. POSAO: U ovom periodu je vrlo je bitno da pokažete poštovanje prema autoritetima. ZDRAVLJE: Infekcije.

VODOLIJA
LJUBAV: Bez bitnih dešavanja u ljubavnom životu, moguće je da uopšte nećete imati prilike za ljubav. POSAO: I dalje moguć blagi napredak u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko se bavi lepotom ili umetnošću. POSAO: Težite zauzimanju liderske pozicije u poslu, ali sad nije dobar momenat za to. ZDRAVLJE: Promenljivo.