Autor: Informer.rs

01.10.2020.

07:45

Foto:

Magazin

ASTRO ALARM! Oktobar donosi ŠOKANTNE PROMENE ovim znacima! Ovnovi pred NERVNIM SLOMOM, retrogradni Merkur URNIŠE Blizance i Device, a evo ko ima TAJNU LJUBAV!

Zbog jakog uticaja Marsa i punog Meseca u Ovnu najbitnije je da ne napravimo potez zbog kojeg bismo kasnije mogli da se kajemo. Suzdržanost nam neće biti jača strana, a sve neizgovorena reči konačno će isplivati na površinu.

Pun Mesec u Ovnu donosi frustracije, nezadovoljstvo i potrebu za svađom. Emotivno gledano, svako od nas će imati ličnu krizu, koju ukoliko ne uspemo da iskontrolišemo, imaćemo problema tokom čitavog oktobra. Odluke koje sada donosimo snažno će uticati na ono što će se događati do kraja godine.

Informer

OVAN - Vama je najteže! Retrogradan Mars i pun Mesec u vašem znaku ukazuju da vam je potrebna ozbiljna psihološka pomoć da prebrodite period kroz koji prolazite. Ne donosite važne odluke, budite strpljivi, koliko god vam to sada teško zvuči! 

BIK - Ulazak Venere u Devici donosi vam novu šansu za ljubav! Ovo je prilika da nadoknadite izgubljeno vreme i više da se zabavljate na mestima javnog tipa. Osetićete veliki nalet kreativnosti.

BLIZANCI - Važno upozorenje! Do 14. oktobra treba da poboljšate situaciju na poslu jer će iza tog datuma to biti praktično nemoguće! Ne očekujte realizaciju planova u drugom delu meseca.

RAK - Mars iz Ovna donosi vam komplikacije na poslu. Ne očekujte miran mesec jer ćete nastaviti da se borite sa vetrenjačama.  Moguća je promena radnog mesta

LAV - Tokom oktobra ćete imati priliku da zaradite dodatni novac, ali ćete isto tako morati da odložite planirano putovanje. Oktobar je mesec u kojem ćete pojačano komunicirati sa ljudima iz okruženja. Ukoliko ste vozač, budite oprezni u saobraćaju.

Informer

DEVICA - Oktobar je kod vas u znaku finansija i flerta! Ali sve to u prvoj polovini meseca! Nemojte previše da se opuštate jer će drugi deo meseca biti komplikovaniji i usporeniji za realizaciju bilo kakvih planova.

VAGA - Venera u Devici donosi vam misterioznu ljubav i zanimljive susrete. Sa druge strane, ukoliko ste u braku očekujte otvorene konfrontacije i nikada veću krizu partnersku. Ukoliko imate Ovna, treba da se naoružate strpljenjem.

ŠKORPIJA - Retrogradan Mars vam ne prija na poslu, pa sve odlažete i nije vam lako. Osetljivi ste i svaki savet doživljavaćete kao kritiku. Osetićete emocije prema osobi sa kojom se družite, tako da romansa može da se rodi iz prijateljstva. 

STRELAC - Vaša najveća briga su finansije. Tokom druge polovine oktobra saznaćete da imate tajne neprijatelje na poslu. Neko nije iskren prema vama i to je verovatno jedna Škorpija. Očekujte usporavanje planova u vezi sa jednim partnerskim odnosom. Dobar je mesec za renoviranje stana.

JARAC - Vama je baš kao i Ovnovima teško. Prolazite kroz proces ličnih promena i to se privodi kraju do decembra. Naravno, mnogo je lakše reći, nego preživeti loše periode, ali imajte u vidu da je to prolazni ciklus. Imaćete porodične probleme tokom oktobra. Ali ćete dobiti priliku za jedno lepo putovanje.

VODOLIJA - Ostanite mirni! Zbog Marsa u Ovnu ste mnogo oštri i ne birate reči kada se obraćate ljudima do kojih vam je stalo. Mesec oktobar je dobar za rešavanje pitanja nasledstva, ali to morte da radite do 14. oktobra.

RIBE  - Oktobar vam donosi nesnosne rasprave oko novca! Moguće je da će vas neko izraditi za veći novac i to će vas povrediti. Vodite računa kakve poslove sklapate sa Ovnovima. Pun Mesec večeras je okidač za nešto što ćete saznati u vezi sa novcem