09.10.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 9. OKTOBAR! LOŠA SREĆA PRATI OVNA I RAKA, ŠKORPIJE očekuje napredak, dok se RIBAMA savetuje da POSETE LEKARA!

OVAN
LJUBAV: Današnji dan neće biti u znaku ljubavi, ali moguća su nova i perspektivna poznanstva. POSAO: Gubitak novca na igrama na sreću ili pri bilo kakvom riziku ili špekulaciji. ZDRAVLJE: Uganuća.

BIK
LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobom koja vas interesuje ili partnerom ako ste već u vezi. POSAO: Moguće veće promene, možda i promena toka karijere. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

BLIZANCI
LJUBAV: Uživaćete u harmoničnom ljubavnom odnosu i moguće je poznanstvo sa nekim ko je vaša srodna duša. POSAO: Možete početi neki novi projekat ili napraviti preokret u karijeri. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

RAK
LJUBAV: Atmosfera u vašem ljubavnom životu će biti vrlo negativna, moguće su neprijatne promene. POSAO: Dobit od bilo kakve trgovine, a moguća je i promena posla. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV
LJUBAV: Vrlo ste pozitivni, što će rezultirati dobrom energijom u ljubavnom odnosu. POSAO: Možete imati uspeha u vezi sa transportom, što je bitno onima koju se bave logistikom. ZDRAVLJE: Virusne upale.

DEVICA
LJUBAV: Vodite računa o tome kome poklanjate srce, jer lako možete biti povređeni. POSAO: Moraćete da se pozabavite administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Ako ste sami, možda ćete se iznenada zaljubiti u nekoga, ali bez izgleda za ostvarenje trajnijeg odnosa. POSAO: Uvećan obim posla i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete problema jer će osoba koju volite biti vrlo nemirna i nezainteresovana za vašu vezu. POSAO: Imaćete uspeha u karijeri i popularnost će vam porasti. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike da izađete, ali u ovom periodu više vas interesuju prijateljski odnosi. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu za posao i karijeru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Vaša potreba da se osamite izazvaće zahlađenje u odnosu. POSAO: Moraćete se vratiti na poziciju koju ste nekad obavljali ili da popravljate nešto što je loše urađeno. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguća su nova poznanstva, ali neće vas inspirisati na ljubav. POSAO: Pripremaćete se da napravite promenu. Unapređenje procesa rada i uopšte modernizacija. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Snažan libido je često od pomoći u romantičnim odnosima, ali danas će napraviti problem. POSAO: Loši međuljudski odnosi će vas zamoriti i nagnati da razmišljate o promeni posla. ZDRAVLJE: Posetite lekara.