14.10.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 14. OKTOBAR: LAVOVI mogu očekivati finansijski dobitak, dok VAGE čeka promena na radnom mestu!

OVAN
LJUBAV: Moguća kratkotrajna afera, sa nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Imaćete vrlo kreativan pristup poslu i visok radni elan. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Moguć ulazak u vezu sa osobom koja vam se duže vreme dopada, ali ta veza možda neće dugo trajati. POSAO: Ako rukujete tuđim novcem, vodite računa da ga ne izgubite. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Okolnosti će vas razdvojiti od partnera. Moguće je i da dođe do razlaza, jer ćete čeznuti za tim da imate više slobode. POSAO: Imaćete problema u procesu rada. ZDRAVLJE: Bol u predelu bubrega.

RAK
LJUBAV: Nalazite se u jednom od najnestabilnijih perioda. Nećete imati izbora, jer će partner nametnuti svoju volju. POSAO: Selidba kancelarije ili neke druge veće promene. ZDRAVLJE: Loše.

LAV
LJUBAV: Bićete uobičajeno komunikativni i vrlo društveni, zbog čega ćete steći nova poznanstva i nove simpatije. POSAO: Moguć je manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Informer

DEVICA
LJUBAV: Lak ulazak u komunikaciju sa bilo kim ko vas interesuje ili vesti od osobe koju volite. POSAO: Moguć finansijski gubitak zbog nepotrebnog preuzimanja rizika pri ulaganju. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Svađe i neslaganje u odnosu. Zbog toga je moguće i da napravite veću promenu. POSAO: Promene i na radnom mestu, kao i u karijeri. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Moći ćete da se pouzdate u potpunu posvećenost partnera, zbog čega ćete biti zadovoljni. POSAO: Možda ćete dobiti izvesnu finansijsku pomoć. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

STRELAC
LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za zajednički život sa izabranom osobom, ali to sad nije moguće. POSAO: Ovo povoljan dan za promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

JARAC
LJUBAV: Ako ste sami, sigurno ćete dobiti više ponuda, ali vi ćete tražiti nešto posebno, što nećete naći. POSAO: Pomoć ženske osobe u karijeri i uspeh u radu sa ženama. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

VODOLIJA
LJUBAV: Više vas interesuje da se zabavljate i provodite vreme sa različitim osobama nego da ostvarite ozbiljnu vezu. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa administracijom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

RIBE
LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, ali nećete biti raspoloženi za obavezivanje. POSAO: Bićete vrlo energični i entuzijastični, pre svega zato što ćete dobiti nove ideje. ZDRAVLJE: Glavobolja.