15.10.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 15. OKTOBAR! LAVU I DEVICI predstoji povoljan period za LJUBAV, a STRELCA očekuje NOVČANI DOBITAK!

OVAN
LJUBAV: Zbližićete se sa nekim s kim radite. Moguć je flert i uopšte prijatno provedeno vreme sa kolegama. POSAO: Uspeh u bilo kakvom poslu koji ima veze sa negom i lepotom. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Ako već imate partnera, moguće je da ćete se zajednički odlučiti na privremeno razdvajanje ili raskid. POSAO: Nalazite se u povoljnoj fazi za promenu posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: U ovom periodu vas uzbuđuje ono što je novo i neobično, zbog čega ćete biti nezadovoljni ako ste u vezi. POSAO: Možda ćete pokrenuti sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Povreda.

Informer

RAK
LJUBAV: Moguće je nesvakidašnje iskustvo. Probaćete nešto što do sada niste i to sa nekim s kim ne biste to očekivali. POSAO: Isti trend promene i nestabilnosti se nastavlja. ZDRAVLJE: Akutni bol.

LAV
LJUBAV: Uživaćete u pozitivnom trendu u ljubavi. Lako ćete ostvariti bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uspeh u oblasti trgovine, transporta i komunikacija. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Danas ćete biti dobro raspoloženi i dan će biti ispunjen smehom. Vaša neposrednost i duhovitost biće neodoljive. POSAO: I dalje moguće promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Bićete više orijentisani ka druženju i slobodnim vezama, nego ozbiljnim kombinacijama. POSAO: Kašnjenje i odlaganje u vezi s pravnim pitanjima i partnerskim poslom. ZDRAVLJE: Problem sa živcima.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite. Stoga je moguća kratkotrajna tajna afera. POSAO: Ako tražite novi posao, u ovom periodu ga nešto lakše možete naći. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

STRELAC
LJUBAV: Nepovoljna situacija u ovoj sferi. Ako postoji i malo nezadovoljstva u vašoj vezi, moguć je raskid. POSAO: Moguće je da ćete dobiti neočekivani novac. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

JARAC
LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim iz kruga prijatelja ili s nekim koga ste upoznali na društvenim mrežama. POSAO: Problemi za one koji se bave logistikom i transportom. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti kratku virtuelnu aferu sa nekim ko živi u inostranstvu. POSAO: Rad u grupi ili sa grupama ljudi, ali i problemi u ovakvom načinu rada. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Danas ćete biti povučeni i misteriozni, a partner neće imati strpljenja za vašu tajnovitost. POSAO: Moraćete da se vratite poslovima koje ste smatrali završenim. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.