23.10.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 23. OKTOBAR: Ovom znaku sledi IZNENAĐENJE U LJUBAVI, a Device čeka ŠOK NA POSLOVNOM PLANU

OVAN
LJUBAV: Naići ćete na otpor okoline kada je u pitanju vaš izbor ljubavnog partnera. POSAO: Moguća su blago pozitivna dešavanja u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

BIK
LJUBAV: Vaše raspoloženje će danas biti bolje, pa će i u vaš ljubavni život biti prijatniji. POSAO: Bićete zadovoljni kako stvari stoje, čak i ako niste napravili značajan napredak. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Dobro ćete se zabavljati, družiti i moguće doživeti ljubav sa nekim s kim imate poslovni kontakt. POSAO: Moguć blago pozitivan razvoj događaja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi i dan će biti povoljan za ljubav. POSAO: Nećete biti sigurni u svoje ciljeve, što će vas blokirati u poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Informer

LAV
LJUBAV: U vaš život su ušle dve osobe i sad vam je teško da se odlučite koja vam se više dopada. POSAO: Povoljan dan za sve one čiji posao zahteva kreativnost i liderstvo. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Povoljan dan za ljubav. Bićete ispunjeni osećanjem sreće koje nećete moći da objasnite. POSAO: Neko vam može pomoći da dobijete posao, ako ga tražite. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA
LJUBAV: I dalje je situacija pomalo nestabilna. Moguća je i kratka romansa sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Moguć gubitak, pogotovo u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

ŠKORPION
LJUBAV: Teško vam je da ostanete verni. Ako ste sami, može se desiti da vam se dopadne više osoba. POSAO: Uspešan dan za one koji se bave kreativnim ili umetničkim poslom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

STRELAC
LJUBAV: Imaćete problema u ljubavnom odnosu zbog neiskrenosti i zabluda. POSAO: Društvene veze i razni kontakti će vam donekle pomoći u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Moraćete da rešavate neke probleme u odnosu. Ovo nije dan za uživanje. POSAO: Možete imati problema u radu sa kolegama, pogotovo s osobama ženskog pola. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VODOLIJA
LJUBAV: Okolnosti će sputati vašu potrebu za druženjem, pa će i šanse da nađete novu ljubav biti neznatno male. POSAO: Dobri međuljudski odnosi na radnom mestu. ZDRAVLJE: Neuralgija.

RIBE
LJUBAV: Izašli ste iz najturbulentnijeg perioda, ali i dalje se ne možete nadati potpunoj stabilnosti. POSAO: Brinućete zbog onoga što niste postigli u karijeri. ZDRAVLJE: Promenljivo.