27.10.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 27. OKTOBAR: Ovaj znak će danas doživeti promene u KARIJERI, a devica je PSIHIČKI NESTABILNA!

OVAN
LJUBAV: Pozitivan razvoj događaja. Rešićete neke probleme koji su nastali u prethodnom periodu. POSAO: Uglavnom ste skoncentrisani na logistiku, a moguć je i manji priliv novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Dan je povoljan za započinjanje zajedničkog života sa izabranom osobom i za one koji imaju porodicu. POSAO: Možda ćete doživeti pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Prehlada.

Informer

BLIZANCI
LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju, pogotovo na radnom mestu. POSAO: I dalje je bitno da ne rizikujete pri ulaganju novca, jer vam se to neće isplatiti. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Napravićete neke kontakte i ništa više od toga, bar ne danas. POSAO: Vaša poslovna situacija će se donekle stabilizovati. Imaćete uspeha ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Lako možete naći ljubav, jer ste u ovom periodu zaista impresivni. POSAO: Zanemarićete poslovne obaveze, jer ste skoncentrisani na druge oblasti života. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Danas će vladati pozitivna klima u vašem ljubavnom životu i može se desiti i nešto značajnije. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

Informer

VAGA
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko dosta mlađi od vas. POSAO: Možda ćete razmišljati o radu u inostranstvu ili ćete tražiti posao kod stranog poslodavca. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Možete ostvariti savršenu vezu, u kojoj postoji i ljubav i strast i prijateljstvo. POSAO: Moguće je da izgubite novac ili nešto vredno. Budite vrlo pažljivi ako radite sa tuđim novcem. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je romantično putovanje. Ako ste sami, maštaćete o nekome iz svoje prošlosti. POSAO: Rešićete probleme povezane s nekretninama ili privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: Moguć flert i pozitivna komunikacija s nekim ko vam se dopada. Povoljan dan za ljubav. POSAO: Uspeh u oblasti privatnog i porodičnog biznisa. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA
LJUBAV: Bilo je dosta nervoze u vašem ljubavnom životu, ali s tim će uskoro biti gotovo. POSAO: Uspeh u vezi s bilo kakvim kreativnim delatnostima, a moguć je i dodatni posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Upadljivi ste, a izgleda da će to u ljubavi biti od posebne koristi muškim Ribama. POSAO: Period je povoljan za posao. Vaše samopouzdanje je nepokolebljivo. ZDRAVLJE: Stabilno.