03.11.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 3. NOVEMBAR: LAVOVI započinju dodatni posao, dok VODOLIJE očekuje kontakt sa nekim ko ih privlači!

OVAN
LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko s kim možete imati samo tajnu vezu. POSAO: Danas ćete biti odlični u obavljanju više poslova u isto vreme. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Izgleda da ćete možda i preterati sa flertom na radnom mestu. POSAO: U povoljnom ste periodu za karijeru. Imaćete sreće u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Kontakt sa nekim ko je zaista privlačan i kome nećete moći da odolite, iako ćete se truditi. POSAO: Greške pri radu i problem u procesu rada. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: Danas ćete biti naglašeno senzitivni, pa ćete sve što se dešava u ljubavnom životu uzimati previše k srcu. POSAO: Problemi u procesu rada ili administrativni problemi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV
LJUBAV: Imaćete sreću u ljubavi i okolnosti će vam biti naklonjene. POSAO: Možda ćete započeti sa nekim dodatnim poslom, ili će vam prijatelji pomoći u potrazi za poslom. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Informer

DEVICA
LJUBAV: U ovom periodu niste zainteresovani za ljubav, već ste preokupirani poslom ili zdravljem. POSAO: Preterana ambicija ili nepoštovanje autoriteta mogli bi da vam naprave probleme. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

VAGA
LJUBAV: Bićete šarmantni, zbog čega možete očekivati pozitivne promene u ovoj sferi. POSAO: Problemi u odnosu sa nadređenima, koje vi obično nemate, muče vas u ovom periodu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Vodite računa da vaše flertovanje ne bude otkriveno i da vam ne pokvari vezu ili šansu da ostvarite vezu. POSAO: Povoljan dan za one koji se bave kreativnim poslovima. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Vrlo nestabilni ljubavni odnosi. Moguća je i svađa zbog nekih nerazrešenih problema i negativnih emocija. POSAO: Imaćete potrebu da pokažete kreativnost. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni organi.

JARAC
LJUBAV: Bićete hladni i distancirani, što će dovesti do pogoršanja ljubavnog odnosa ili onemogućiti ostvarivanje veze. POSAO: Moguće je da ćete imati previše posla. ZDRAVLJE: Loše.

Informer

VODOLIJA
LJUBAV: Očekujte mnogo dešavanja u ovoj sferi. Sigurno ćete imati prilike za kontakt sa nekim ko vas privlači. POSAO: Imaćete manjih problema u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Bićete potpuno blokirani u ovoj sferi. Bolje da ništa ne očekujete i sačekate bolje vreme za ljubav. POSAO: Ni u poslu nećete imati previše sreće, ali znajte da je to prolazna faza. ZDRAVLJE: Ukočenost.