05.11.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 5. NOVEMBAR: BLIZANCI će brinuti oko posla, A OVAJ ZNAK očekuje veliki USPEH!

OVAN
LJUBAV: Uzdržite se od preteranih reakcija i pokušaja da na silu dobijete ono što želite. POSAO: Radićete nešto što će vas ispuniti i u čemu ćete istinski uživati. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osobama i nećete znati za koga da se odlučite. POSAO: Može se desiti neka negativna promena na poslu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Ako ste već u vezi, možete imati problema zbog nekih tajnih simpatija koje gajite. POSAO: Imaćete problema u poslu. Smanjen obim posla i zabrinutost. ZDRAVLJE: Slabije.

Informer

RAK
LJUBAV: Imaćete prilike da ozbiljno razgovarate sa partnerom. Nekada su i neprijatni razgovori dobri, jer problem ne treba zanemarivati. POSAO: Promena na planu finansija. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Partner će biti dobro raspoložen. Možete očekivati da dobijete neki dokaz ljubavi. POSAO: Mogući manji administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Bićete okupirani nekim drugim stvarima, zbog čega vaš ljubavni život neće biti pun događaja i uzbudljiv. POSAO: Moguće je da će vam propasti neki dogovor. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA
LJUBAV: Vrlo pozitivan dan. Moguća je nova prilika za romansu, izlazak ili čak ulazak u vezu. POSAO: Povoljan period da privučete pažnju na sebe i izrazite se. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

ŠKORPION
LJUBAV: Povoljne vesti i pozitivni događaji u ljubavnom životu. POSAO: Manji problemi sa autoritetima i ograničenjima koje oni nameću. ZDRAVLJE: Upala mišića.

STRELAC
LJUBAV: Vaše optimistično raspoloženje može imati pozitivan uticaj na ljubavni život. Bićete vrlo pristupačni i dopadljivi. POSAO: Imaćete problema u procesu rada ili loše uslove rada. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Imaćete prilike da se nađete u društvu u kome ćete stupiti u kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Ulagaćete energiju u privatan biznis ili posao u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Trenutna situacija obećava mnogo i dan će doneti još lepih događaja koji će vas ohrabriti. POSAO: Rad u timu ili poslovno partnerstvo je nešto u čemu ćete imati uspeha. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Moguća disharmonija u odnosu. Partner će biti nefleksibilan i tvrdoglav. POSAO: Može se desiti da imate izvesnih finansijskih problema ili teškoća da nametnete svoj autoritet. ZDRAVLJE: Prehlada.