Autor: Informer.rs

30.11.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 30. NOVEMBAR - DEVICE očekuju poslovne promene, dok će VAGE imati problema sa partnerima

OVAN
LJUBAV: Nemojte dopustiti da vam ponos pokvari priliku da uživate u ljubavi ili doživite ljubav. POSAO: Moguća promena radnog mesta ili promene u procesu rada. ZDRAVLJE: Aritmija.

BIK
LJUBAV: U ljubavi vas očekuje više stabilnosti i manje neprijatnih iznenađenja. POSAO: Bićete posvećeni poslu i napredovanju u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Biće napretka u komunikaciji sa partnerom, što će dovesti do poboljšanja situacije u ovoj sferi. POSAO: Stabilnost u oblasti karijere ili pozitivna promena i napredak. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

Informer

RAK
LJUBAV: Danas ćete idealizovati neku ljubav koja je ostala u prošlosti. POSAO: Možete očekivati pozitivan razvoj događaja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi ili braku, bićete nezadovoljni zbog odsustva intenzivnijih emocija i strasti u odnosu. POSAO: Vladaće blago pozitivan trend u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Slabije.

DEVICA
LJUBAV: Možete ostvariti nove kontakte, ali s obzirom na to da vama treba dosta vremena da se zaljubite, ništa bitno se neće desiti. POSAO: Moguće su promene u sferi posla i karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

VAGA
LJUBAV: Problemi onima koji žive sa partnerom, jer neće biti mira u kući i izvesna je svađa ili barem neslaganje. POSAO: Bićete puni ideja od kojih će sve biti u vezi privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Grlobolja.

ŠKORPION
LJUBAV: Fantaziraćete o nekome s kim su male šanse da ikada ostvarite vezu. POSAO: Moguć je uspeh u sferi bankarstva i manipulacije novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: U ovom periodu se u vaš život može vratiti osoba iz prošlosti ili ćete upoznati neku stariju osobu kojoj ćete se dopasti. POSAO: Umanjen obim posla, čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Slabije.

Informer

JARAC
LJUBAV: Ako ste napravili promenu u ljubavnom životu u skorijoj prošlosti, težićete da situaciju vratite na staro. POSAO: Blokada u sferi karijere, moguće je i pogoršanje uslova rada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Situacija u vašem ljubavnom životu će biti mnogo definisanija. POSAO: Povoljan dan za svaku vrstu marketinga i posebno za one koji rade u IT sektoru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Ako ste već u vezi, nove prilike za ljubav bi mogle da naruše harmoniju odnosa. Možda ćete imati tajnu ljubav. POSAO: Moguće je da ćete morati da radite dva posla. ZDRAVLJE: Dobro.