01.12.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 1. DECEMBAR: Ovaj znak očekuje VELIKI USPEH, a BLIZANCI će imati probleme s novcem!

OVAN 
LJUBAV: Moguće je neslaganje u odnosu zbog vašeg temperamenta i ćudljivosti. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa trgovinom i tehnološkim novinama. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK
LJUBAV: Mogući su nesporazumi i problemi zbog nestabilnosti odnosa, pogotovo ako ste od skoro u vezi. POSAO: Bićete preopterećeni poslom. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

BLIZANCI
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim radite ili imate profesionalan odnos. Zbog toga ćete biti primorani na tajnost. POSAO: Problemi i blokada u tokovima novca. ZDRAVLJE: Prehlada.

RAK 
LJUBAV: Želećete da se na neki način osigurate da ne biste bili povređeni, zbog čega ćete forsirati stvari. POSAO: Sumnjaćete u svoje sposobnosti jer ćete se suočiti sa izazovom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Informer

LAV 
LJUBAV: Dobra komunikacija s partnerom ili bilo kim ko vam se dopada, ali nećete imati stabilnost u ljubavnom životu. POSAO: U ovom periodu vam se razuman rizik može isplatiti. ZDRAVLJE: Osetljivo.

DEVICA 
LJUBAV: Ništa novo se neće desiti. Moguće je da ćete se osećati zaglavljeno u vezi u kojoj niste srećni. POSAO: Trpećete zbog nepoštenja osoba koje su iznad vas na hijerarhijskoj lestvici. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

VAGA 
LJUBAV: Odnos na granici ljubavi i prijateljstva. Možda ćete se osećati frustrirano zbog onoga što se dešava u ljubavnom životu. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION 
LJUBAV: Bićete isuviše zainteresovani za to ko ima moć u odnosu da bi taj odnos mogao biti srećan. POSAO: Finansijske brige i  nestabilnost u toj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

STRELAC 
LJUBAV: Manje ćete brinuti o ljubavnom životu, a više o drugim sferama. POSAO: Mnogo ste ambiciozniji nego što delujete. Vaša inteligencija će danas doći do izražaja. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC 
LJUBAV: Moguće je da ćete imati problema u ljubavi, jer će se prošlost isprečiti između vas i izabrane osobe. POSAO: Nema promena, sve će teći utvrđenim tokom. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VODOLIJA 
LJUBAV: Biće vam teško da uživate u životu i ljubavi, zbog čega bi i vaš ljubavni odnos mogao trpeti. POSAO: Uvećan obim posla, pogotovo onima koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE 
LJUBAV: Moguće je da ćete se nesrećno zaljubiti ili će egzistencijalni problemi imati negativan uticaj na ljubavni život. POSAO: Nećete imati sreće sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Problemi s bubrezima.