04.12.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 4. DECEMBAR: Ovaj znak će imati problema u komunikaciji sa VOLJENOM OSOBOM, a BIK sa kolegama na poslu!

OVAN
LJUBAV: Nestabilnost izazvana vašom potrebom za slobodom i novim iskustvima. POSAO: Imate razloga da očekujete pozitivna dešavanja, ali trenutno ste primorani da čekate. ZDRAVLJE: Nervoza.

BIK
LJUBAV: Već neko vreme prolazite kroz problematičan period. Ni danas ne možete očekivati pozitivna dešavanja. POSAO: Imaćete problema sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Mogući pozitivni događaji u vašem ljubavnom životu. Imaćete prilike da uživate u ljubavi. POSAO: Moguće je da ćete menjati posao. Ovo je svakako dobar dan za tako nešto. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Informer

RAK
LJUBAV: Za vas će se zainteresovati neko ko vam se nikada nije dopadao. Okolnosti će vas gurnuti prema toj osobi. POSAO: Blago pozitivna tendencija, pogotovo ako se bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV
LJUBAV: Iako će vas pratiti sreća, vaša očekivanja ipak neće biti potpuno ispunjena. POSAO: Moguć neočekivani dobitak ili podrška sa viših instanci, možda čak i od institucija. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Zanimaće vas samo osobe koje su uspešnije od vas, zbog čega biste mogli da se zaljubite u nekoga ko je nedostižan. POSAO: Moguće je da ćete napraviti pozitivne promene. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Imaćete problema u komunikaciji s voljenom osobom i mogući su razni nesporazumi koji kvare odnos. POSAO: Problemi u vezi s poslovnim prostorom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Informer

ŠKORPION
LJUBAV: Upoznaćete više zanimljivih ličnosti ili pak neku mladu, ali vrlo obrazovanu osobu koja će vam se dopasti. POSAO: Moguć je blagi napredak zbog vašeg velikog zalaganja. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da oživite neku ljubav koju ste otpisali. Više ćete gledati u prošlost nego u budućnost. POSAO: Problemi u partnerskom poslu, ali inače vrlo produktivan dan. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Želećete da doživite ljubav, ali u isto vreme nećete biti spremni da ikome otvorite srce. POSAO: Imaćete finansijskih problema zbog zastoja u tokovima novca. ZDRAVLJE: Problem s bubrezima.

VODOLIJA
LJUBAV: Ne treba da očekujete naročito uzbudljive događaje, ali moguća je komunikacija s nekim ko vam se dopada. POSAO: Stabilizacija. Imaćete utisak da je atmosfera pozitivna. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Bićete opterećeni dešavanjima iz drugih sfera života i nećete imati vremena ili energije da se bavite ljubavnim životom. POSAO: Vrlo ste preduzimljivi u ovom periodu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.