Autor: Informer.rs

05.12.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SUBOTU 5. DECEMBAR - OVNOVE očekuje nova ljubavna romansa, dok OVE znakove očekuje finansijska kriza!

OVAN 
LJUBAV: Uspostavićete kontakt s nekim novim, ali vaša zainteresovanost biće kratkotrajna. POSAO: Vaša poslovna situacija će se donekle popraviti. ZDRAVLJE: Solidno, ali moguće su povrede.

BIK 
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko nije pristupačan ili će vaš odnos postati nestabilan. POSAO: Vaša vrednost će biti prepoznata u sferi kreativnog izražavanja. ZDRAVLJE: Vrlo ste vitalni.

BLIZANCI 
LJUBAV: Možete se nesrećno zaljubiti u nekoga s kim radite ili s kim ćete se upoznati preko posla. POSAO: Nema bitnih dešavanja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

RAK
LJUBAV: Shvatićete da ne možete dobiti ono što želite, već se morate zadovoljiti onim što imate ili onim što se nudi. POSAO: Moguće je da ćete potpisati bitan ugovor ili postići dogovor. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV 
LJUBAV: Dobra komunikacija sa svima pa i osobom koja vam se dopada ili s partnerom. POSAO: Radni elan će vam biti na visokom nivou i zbog toga ćete postići izvestan uspeh. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Trenutno se malo toga dešava u vašem ljubavnom životu. Neće biti prilike za ljubav. POSAO: Moguće kašnjenje novčanih sredstava koja očekujete. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA
LJUBAV: Moguće promene i izvesni problemi u sferi ljubavi zbog lošeg ponašanja partnera ili lošeg izbora. POSAO: Blokada posla i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Alergija.

Informer

ŠKORPION 
LJUBAV: Bićete privlačni i primećeni. Nemojte dozvoliti da prošlost negativno utiče na vašu sadašnjost. POSAO: Povoljan dan za pravljenje dugoročnih planova. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC 
LJUBAV: Moguće je da ćete naići na otpor porodice ili okoline kada je u pitanju vaš izbor partnera. POSAO: Blago poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Loš imunitet.

JARAC
LJUBAV: Bićete preplavljeni sumnjama. Problemi u ljubavi prouzrokovani ljubomorom. POSAO: Pogrešna ulaganja ili ćete biti previše impulsivni kada je trošenje novca u pitanju. ZDRAVLJE: Gastritis.

Informer

VODOLIJA
LJUBAV: Više ćete biti zainteresovani za prijateljske nego za romantične odnose. POSAO: Uspeh u grupnom radu i posebno ako se bavite bilo kakvim društveno-angažovanim radom. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 
LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za stabilan ljubavni život i emocionalnu sigurnost, ali će to izostati. POSAO: U ovoj sferi ćete doživeti izvesnu krizu ili negativnu promenu. ZDRAVLJE: Kijavica.