09.12.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 9. DECEMBAR: DEVICE će same sebi napraviti HAOS, a ovaj znak neka se ČUVA POVREDA

OVAN
LJUBAV: Mogući veći problemi, pogotovo ako ste već u vezi ili braku, jer ćete vi biti uzrok disharmonije. POSAO: Uspećete da postignete ono što ste zacrtali. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Povoljne okolnosti će vladati u vašem ljubavnom životu. POSAO: Mogući administrativni problemi, a inače povoljan period za bilo kakav partnerski posao. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Društvo dragih osoba ulepšaće vam dan, a u ovom periodu možete upoznati nekoga ko će vas osvojiti. POSAO: Budite pažljivi i ne preuzimajte rizik. ZDRAVLJE: Povreda.

RAK
LJUBAV: Ako ste sami, patićete zbog nedostatka dobrih prilika u ovoj sferi i možda smanjiti svoja očekivanja. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Nervoza.

LAV
LJUBAV: Moguće je da će vam se svideti neka osoba koja je mlađa od vas ili mladolika. POSAO: Klonite se impulsivnog trošenja novca. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Uradićete nešto što će zakomplikovati vaš ljubavni život i zbog čega ćete trpeti. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao ili doživeti blagi napredak. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

Informer

VAGA
LJUBAV: Bićete nezadovoljni trenutnom situacijom, bilo da ste sami ili u vezi. POSAO: Uspešno ćete sklopiti dogovor ili potpisati ugovor. Inicijativa će vam doneti mnogo dobrog. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Danas ćete biti emotivniji nego inače i bilo bi dobro da to iskoristite i pokažete voljenoj osobi šta osećate. POSAO: Bićete skloniji riziku nego inače, ali špekulisanje nije za vas. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete dobru komunikaciju sa partnerom, što će doprineti harmoniji u odnosu. POSAO: Vaše poznavanje stvari i intelekt pomoći će vam u poslu. ZDRAVLJE: Prehlada.

JARAC
LJUBAV: Treba otvoreno da razgovarate sa partnerom o vašoj trenutnoj nesposobnosti da se posvetite ljubavi. POSAO: Dobićete priliku da pokažete svoju kreativnost. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

VODOLIJA
LJUBAV: Ljubav vam neće biti u prvom planu i moguće je da se ništa bitno neće desiti, ali sigurno ćete privući nečiju pažnju. POSAO: Bićete vrlo entuzijastični, što će imati pozitivan uticaj. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Bićete otvoreniji za nove kontakte i to je otprilike sve. Ništa novo neće se desiti u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da će se vaša finansijska situacija donekle popraviti. ZDRAVLJE: Solidno.