10.12.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 10. DECEMBAR: Ovnovima se smeši afera, dok će ovaj znak doživeti VELIKU PROMENU NA POSLU

OVAN
LJUBAV: Imaćete tendenciju da se upuštate u kratke afere i neobavezne kombinacije. POSAO: Danas ste vrlo aktivni, ali mogući su problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK
LJUBAV: Bićete raspoloženi za druženje, ali ne i bilo kakvo obavezivanje. Želećete da istražite sve opcije. POSAO: Mogući problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Migrena.

BLIZANCI
LJUBAV: Susret sa nekim ko vam se dopada i moguć izlazak. POSAO: Radikalno ćete promeniti način na koji obavljate posao i uvešćete neke novine u proces rada. ZDRAVLJE: Nervoza.

Informer

RAK
LJUBAV: Vrlo dosadan ljubavni život bez ikakvih događaja. Razmišljaćete o ljubavi, ali to je sve. POSAO: Možete očekivati napredak, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Slabije.

LAV
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko nov, ili ćete patiti za nekim koga ne možete imati. POSAO: Neracionalno trošenje. Inače povoljan period za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA
LJUBAV: Možete očekivati blago povoljan razvoj događaja, ali nedostajaće vam inicijative. POSAO: Moguće promene u karijeri. Potpisaćete neki novi ugovor ili naći novi posao. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogatiji, što će vam stvoriti prilike - ako ne za ozbiljnu vezu, onda bar za kraću romansu. POSAO: Možete ostvariti znatan napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

ŠKORPION
LJUBAV: Uživaćete u harmoniji i neće vam biti teško da se potrudite kako biste stvorili pozitivnu energiju u odnosu. POSAO: Problemi u procesu rada ili sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC
LJUBAV: Upoznaćete nekog novog i generalno ćete imati potrebu za novim doživljajima i ljudima. POSAO: Moguć napredak u sferi finansija i pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da ćete obnoviti kontakt sa nekim iz vaše prošlosti. POSAO: Možda ćete promeniti posao, a ako ne to, onda je moguće preseljenje u novi poslovni prostor. ZDRAVLJE: Sinusitis.

VODOLIJA
LJUBAV: Dobar dan za ostvarivanje novih kontakata, posebno preko društvenih mreža. POSAO: Ništa novo se neće desiti u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da se ništa vredno pomena neće desiti u vašem ljubavnom životu. POSAO: Bićete skloniji riziku, ali to vam se može donekle isplatiti. ZDRAVLJE: Alergija.