11.12.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 11. DECEMBAR! Lav će imati PROBLEME NA POSLU, a ovom znaku se sprema RASKID!

OVAN

LJUBAV: Danas vas interesuje samo da budete slobodni za nove doživljaje, što će uneti nestabilnost u odnose. Moguć raskid POSAO: Promene ili problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

BIK

LJUBAV: Bićete rastrzani između raznih prilika i osoba koje vam se dopadaju ili vas privlače. POSAO: Bićete nervozni, što može dovesti do problema u odnosu sa kolegama. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko je stranac ili živi daleko. Veza na daljinu. POSAO: Problemi u privatnom i posebno u partnerskom biznisu. ZDRAVLJE: Slabije.

Informer

RAK

LJUBAV: Ni vi ni vaš partner nećete biti raspoloženi za ljubav, zbog čega bi bilo najbolje da ne forsirate stvari. POSAO: Uspeh u oblasti sporta ili fizički rad. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko s kim radite ili s kim imate profesionalni kontakt. POSAO: Kadrovske ili neke druge promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Bićete okrenuti prošlosti, zbog čega nećete imati novih prilika za ljubav. POSAO: Moguće su promene na planu karijere. Možda ćete raditi na nekom novom projektu. ZDRAVLJE: Slabije.

Informer

VAGA

LJUBAV: Lakše će vam biti da ostvarite prijateljski nego romantičan odnos. POSAO: Može se desiti da imate problema u partnerskom poslu ili sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPIJA

LJUBAV: U ovom periodu, kada je Venera u vašem znaku, skloniji ste svakoj vrsti čulnog uživanja. POSAO: Možete ostvariti dobit od kupoprodaje nekretnina. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC

LJUBAV: Nećete imati volje ni energije da uložite napor koji je potreban kako biste imali više uspeha u ovoj sferi. POSAO: Možete započeti neki samostalni biznis. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

JARAC

LJUBAV: Najbolje što danas možete očekivati jeste komunikacija ili vest o osobi koja vam se dopada. POSAO: Uspeh u oblasti marketinga i rada u medijima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Sve će se svesti na nova poznanstva i kontakte, s vrlo malo ili nimalo romantike. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva privatan biznis. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

RIBE

LJUBAV: Danas ćete biti elokventniji i zbog toga privlačniji. Povezaćete se sa nekim iz prošlosti. POSAO: Bićete pod stresom zbog uvećanog obima posla ili nekih promena. ZDRAVLJE: Nervna napetost.