Autor: Informer.rs

13.12.2020.

07:00

Foto:

Magazin

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 21. DECEMBRA! NOVA ERA - Jupiter i Saturn u Vodoliji! Jarčevi izlaze iz KRIZE nakon tri godine, a ovaj znak će doživeti NAJVEĆE PROMENE

OVAN

Posao – Merkur i Venera u Strelcu donose vam odlične šanse na poslu, ali i sticanje dodatnog znanja. Ovo je dobar momenat za usavršavanje bilo kakvog znanja, što znači da ćete biti stručniji u poslu koji radite. Imaćete više kontakata sa inostranim firmama, a dobru saradnju sa Strelčevima.

Ljubav – Venera ulazi u Strelcu, pa ćete spontano razvijati odnos sa osobom vatrenog znaka. To može da bude neko ko dolazi iz daleka ili je drugačijeg pogleda na svet nego vi. U svakom slučaju odličan je momenat za početak nove romanse. Strečevi su vam veoma privlačni.

Zdravlje – Dobro.

BIK

Posao – Venera u osmom polju donosi vam poboljšanje finansijske situacije na poslu. Iako je dobar momenat za rešavanje pitanja nasledstva, ovo je prilika da dobijate povišicu. Saturn i Jupiter ulaze u vaše deseto polje, pa dolazi do velikih profesionalnih promena. Očekujte da ćete imati potpuni preokret u karijeri.

Ljubav – Konačno ste se razbudili i aktivirali kada je ljubav u pitanju. Osetićete snažnu prilčanost prema jednoj osobi širokih i filozofskih shvatanja. Ukoliko ste i braku, dolazi do popravljanja odnosa.

Zdravlje – Osetljivije od 17. decembra.

Informer

BLIZANCI

Posao – Na poslu konačno dolazi do rasterećenja, a sve obaveze ćete završavati sa lakoćom. Imaćete podršku jednog Strelca. Kako Saturn i Jupiter gaze u vaše deveto polje očekujte više usavršavanja na poslovnom planu.

Ljubav – Jupiter menja znak, što donosi velike emotivne promene. U odnosu sa osobom do koje vam je stalo ostavićete prošlost iza sebe, a započeti novu etapu sa više slobode. Ovo će biti ogroman zaokret u odnosu na godinu koja prolazi.

Zdravlje – Bolje.

RAK

Posao – Poslovnih ponuda ima sa svih strana, a vi samo treba da odlučite šta ustvari želite. U ovom periodu je predviđeno da radite više od jednog posla, pa nije loše da radite i neki honorarni posao. Planete rade u vašu korist, pa dolazi do smanjenja tenzija i konačno sve staje na svoje mesto. Osetićete veliko olakšanje iza 17. decembra.

Ljubav – Saturn ulazi u Vodoliju, pa ostavljate prošlost iza sebe nakon tri godine. Ovo je pomak na emotivnom planu, izlazite iz mračnog perioda u kojem vam je bilo teško da ostvarite stabilan odnos. Vreme je za promene i nova poznanstva. Imaćete i flert preko posla.

Zdravlje – Bolje.

LAV

Posao – Sunce i Merkur u dobrim aspektima donose vam dovoljno energije da se izborite sa problemima. Svaka vaša inicijativa biće dobrodošla. Saturn i Jupiter ulaze u Vodoliju što vam donosi nove odgovornosti. Pripremite se za ozbiljniji pristup svemu što radite.

Ljubav – Dolazi vreme kada vam je potrebno više vremena za sebe. Saturn i Jupiter u Vodoliji itekako će uticati na sve vaše partnerske odnose. Neki pripadnici vašeg znaka prolaziće kroz krizu u braku, jer ćete se ohladiti.

Zdravlje – Osetljivo.

Informer

DEVICA

Posao – Saturn i Jupiter ulaze u vaše šesto polje, pa će se očekivati više posvećenosti poslu. Imaćete više i obaveza i to će vas zamarati. Ovaj ciklus promena služi da biste protpuno promenili način na koji funkcionišete na poslu. Nije isključeno da će 2021. godina za vas biti u znaku novih otkrića o poslu koji radite.

Ljubav – Merkur i Neptun u lošim aspketima neminovo donose razočarenja ili prevelika očekivanja. Strpite se sa donošenjem odluka do sledeće nedelje jer će tada sve delovati mnogo jasnije.

Zdravlje – Sklonost virusima.

VAGA

Posao – Venera ulazi u Strelca, pa vam donosi komunikativnu nedelju sa brojim pregovorima. Očekujte nove ponude i pomak na svim poljima. Ukoliko treba da sredite neku bitnu papirolgoiju, sada je trenutak. Saturn i Jupiter ulaze u Vodoliju, što za vas znači ostavljanje prošlosti iza sebe.

Ljubav – Vi ćete doživeti pravo buđenje kada je ljubav u pitanju. Razmenjivaćete brojne poruke sa osobam koje vam se dopadaju i planirati susrete. Moguće je kraće putovanje sa nekim ko vam se dopada. Konačno ste u boljoj fazi za početak nove romanse.

Zdravlje – Poboljšanje.

ŠKORPIJA

Posao – Planete u drugom polju ukazuju da ne treba da brinete za novac. Para će svakako biti, a ulazak Saturna i Jupitera u Vodoliju nagoveštava velike promene koje donose ozbiljnost na svakom polju. Moraćete da budete odgovorniji u onome što radite. To podrazumeva i veće brige koje vam verovatno neće lako pasti.

Ljubav – Strelčevi će vam biti izuzetno prvlačni u ovom periodu. Privlače vas ostvarene osobe koje znaju šta hoće i umeju da se dokažu. Ono što ćete primetiti jeste da vam je teško da se zainteresujete za nekoga do kraja, jer će vas brzo prolaziti volja.

Zdravlje – Osetljivo.

Informer

STRELAC

Posao – Venera ulazi u vaš znak, što donosi pozitivan preokret na poslu. Možete da ostvarite sve što zamislite i sada je vaših "pet minuta". Ovo je prilka da postanete popularni zbog svojih ideja ili pristupa radu. Imaćete jako dobar odnos sa saradnicima. Očekujete i novu poslovnu ponudu.

Ljubav – Merkur u vašem znaku ukazuje da jedna osoba itekako pokazuje interesovanje za vas, ali vi ne možete da sagledate situaciju do kraja. Posti neka otežavajuća okolnost koja vas sprečava u tome. Sačekajte narednu nedelju kada će sve biti realnije.

Zdravlje – Odlično.

JARAC

Posao – Nedelja koja dolazi donosi vam ogromne promene jer Jupiter i Saturn ulaze u Vodoliju, pa će konačno doći do preokreta nakon tri godine. Vi ulazite u fazu kada ćete se više baviti finansijama, a probleme iz prošlosti ostaviti iza sebe. Još uvek niste sigurni kome da verujete na poslu, ali uvidećete da sve leže na svoje mesto.

Ljubav – Skloni ste tajnim vezama! Dopadaju vam se misteriozne osobe sa tajnama, a to nije tako dobra opcija. U svakom slučaju ste zatvoreni po pitanju osećanja i to vam je veliki teret.

Zdravlje – Poboljšanje.

Informer

VODOLIJA

Posao – Od 17. decembra počinje Saturnov period u trajanju od tri godine, koje će vam detaljno izmeniti život. Promeniće se vaš pristup svemu što radite, kao i vi sami. Pripremite se za izazovni period sa sudbinskim događajima koji će snažno uticati na vas.

Ljubav – Sunce u Strelcu donosi vam ljubav iz prijateljstva. Sada ste u fazi kada vam je više potreban prijatelj, a manje partner. Mešate osećaj prijateljstva i ljubav, pa vam je to malo konfuzno. Jedan šarmantan Strelac će vam privući pažnju.

Zdravlje – Osetljivo.

RIBE

Posao – Skup planeta u desetom polju donosi vam potrebu da se dokazujete na poslu. Vi biste želeli više da napredujete, a niste trenutno u poziciji jasnije da sagledate situaciju. Posao vam je primaran u ovom periodu. Odlična saradnja sa inostranim firmama.

Ljubav – Kriza i dalje traje. Dopada vam se neko ko je okupiran poslom i ambicijama u karijeri. Zbog toga se i ne razumete najbolje. Međutim, kriza će proći naredne nedelje.

Zdravlje – Osetljivo.