14.12.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 14. DECEMBAR: VODOLIJE očekuje nestabilnost u VEZI, dok će OVAJ znak imati probleme na POSLU!

OVAN
LJUBAV: U ovom periodu vam je najuzbudljivije ono što je novo i sveže. Povoljan period samo za slobodne. POSAO: Možda ćete pokrenuti sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK
LJUBAV: Moguće je da ćete praviti dugoročne planove sa izabranom osobom. Trenutno vam je najbitnija stabilnost odnosa. POSAO: I dalje su moguće promene. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti kratku aferu ili ćete se zagrejati za nekoga koga ste tek upoznali. POSAO: Rad u grupi će vam doneti izvestan uspeh. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK
LJUBAV: Bićete nezadovoljni trenutnom situacijom, pa je moguće da napravite neki pogrešan potez iz frustracije. POSAO: Trend promene i nestabilnosti se nastavlja. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite ili neko koga ćete upoznati preko posla. POSAO: Ako tražite novi posao u ovom periodu, ima šanse da ga nađete. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

DEVICA
LJUBAV: Moguć je flert sa nekim s kim radite, možda čak sa nekim ko vam je nadređen. POSAO: Uspeh u bilo kakvom poslu koji ima veze sa IT sektorom. ZDRAVLJE: Tegobe izazvane stresom.

VAGA
LJUBAV: Više ste skoncentrisani na druge oblasti života, ali ćete ipak privući pažnju. POSAO: Popularnost će vam porasti, pa je ovo povoljan dan za samoprezentaciju. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da preko nekog člana porodice upoznate osobu koja će vam se dopasti. POSAO: Problemi u procesu rada. Imaćete previše posla, što će izazvati zamor. ZDRAVLJE: Infekcije.

STRELAC
LJUBAV: Povoljan dan za one koji već imaju porodicu. Ostalima se verovatno ništa bitno neće desiti. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Bićete orijentisani na druženje jer trenutno niste za vezu. POSAO: Kašnjenje i odlaganje u vezi sa finansijskim pitanjima, partnerskim poslom i sklapanjem bilo kakvih ugovora. ZDRAVLJE: Povrede.

Informer

VODOLIJA
LJUBAV: Nestabilnost ako ste u vezi. Ako ste sami, izlazak sa nekim ko je odskoro u vašem životu. POSAO: Imaćete ozbiljnijih administrativnih problema. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

RIBE
LJUBAV: Lako ćete ostvariti komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali ne i emotivnu bliskost. POSAO: Uspeh u oblasti trgovine, transporta i komunikacija. ZDRAVLJE: Stabilno.