25.12.2020.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 25. DECEMBAR: Ovnovi će naći novu LJUBAV, dok je OVIM znakovima zdravlje UGROŽENO!

OVAN
LJUBAV: Rešićete probleme koji su nastali u prethodnom periodu ili naći novu ljubav. POSAO: Uglavnom ćete biti skoncentrisani na putovanje, a moguć je i manji priliv novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Dan obećava kada je u pitanju fizička strana ljubavi. POSAO: Možda ćete doživeti pozitivne promene u karijeri koje ćete sami inicirati. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI
LJUBAV: Možete doživeti flert ili uspostaviti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Uspeh u svakoj uslužnoj delatnosti ili radu u industriji zabave. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Informer

Horoskop

RAK
LJUBAV: Možete ostvariti zanimljive kontakte ili održavati virtuelnu vezu. POSAO: Moguće je da izgubite novac ili nešto vredno. Oprez ako baratate tuđim novcem. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

LAV
LJUBAV: Partner će biti usmeren na karijeru, zbog čega će vas zapostaviti. POSAO: Možda ćete razmišljati o ulasku u partnerski posao. To je nešto od čega biste mogli imati koristi. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Bilo je dosta konfuzije u prethodnom periodu i taj trend se nastavlja. POSAO: Uspeh u vezi sa bilo kakvom kreativnom delatnošću. Možete naći posao vezan za umetnost. ZDRAVLJE: Infekcije.

VAGA
LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju, ali ne zadugo. POSAO: Možete ostvariti dobitak ako igrate igre na sreću i pri svakom drugom riziku. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Moguć je flert sa nekim s kim radite ili imate profesionalni kontakt. POSAO: Desiće se promene na radnom mestu, u procesu rada ili kadrovske izmene. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na zdravlje.

Informer

Horoskop

STRELAC
LJUBAV: Danas je posebno povoljan dan za harmoničan porodični život i uopšte zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Poslovna situacija će se donekle stabilizovati. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Možda ste previše usmereni na uspeh u karijeri da biste našli vremena za ljubav. POSAO: Bićete zadovoljni jer su se u poslednje vreme pojavile nove mogućnosti. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Danas će vladati pozitivna klima u vašem ljubavnom životu iako u ovom periodu niste spremni da se obavežete. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Nećete imati šansi da ostvarite stabilnu ljubavnu vezu, ali ćete imati dosta novih kontakata i flertova. POSAO: Konačno ste u povoljnom periodu za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.