06.01.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 6. JANUAR: BLIZANCI će dobiti veću svotu novca, a ovaj ZNAK ĆE PRATITI SREĆA NA SVIM POLJIMA!

OVAN
LJUBAV: Bićete u potrazi za nečim idealnim, zbog čega će sve prilike koje imate delovati neprimamljivo. POSAO: Možete imati problema u procesu rada ako budete radili. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK
LJUBAV: Možda ćete flertovati sa nekim koga ne poznajete dobro, jer ste više nego ikada zainteresovani za nove osobe. POSAO: Moguć rad u timu i sa prijateljima, a najverovatnije ćete se odmarati. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osoba koje će, skoro sve, pokazati interes za vas. POSAO: Imaćete sreće u oblasti finansija, pa možete dobiti novac, mada možda ne od rada. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Informer

RAK
LJUBAV: Imaćete više sreće u ljubavnom životu nego što ste imali u prethodnom periodu, kakva god da je vaša situacija. POSAO: Bez promena, isti trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
LJUBAV: Ono što želite će verovatno biti u sudaru sa željama partnera, a on neće biti raspoložen da vam popusti. POSAO: Bićete sposobni da pronađete kreativna rešenja problema. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Simpatisaćete nekoga ako ste sami, a ako ste već u vezi, moguće je da ćete praviti zajedničke planove za budućnost. POSAO: Problemi na poslu zbog nepažnje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Nećete imati problema da ostvarite pozitivnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Bićete vrlo komunikativni, što će vam doneti dobre prilike. ZDRAVLJE: Infekcije.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi, što će drugi primetiti i pozitivnije reagovati na vas. POSAO: Nalazite se u povoljnom period za rad, u smislu da ima dosta posla. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

STRELAC
LJUBAV: Bićete i dalje privlačni i upadljivo šarmantni. To treba da iskoristite i osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Imaćete uspeha čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Prehlada.

JARAC
LJUBAV: Usmereni ste na druge oblasti života, pa je moguće da ne bude nekih naročitih prilika. POSAO: Možete imati finansijskih teškoća zbog nekih nepredviđenih troškova. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Privući će vas neko iz kruga prijatelja s kojim možda provodite praznike. POSAO: Sve će funkcionisati u ovoj sferi života, pre svega što neće biti mnogo izazova. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Bićete raspoloženi za izlazak ili, ako ste već u vezi, za romantično putovanje daleko od svih. POSAO: Neće vam biti do posla, pa će vam dobro doći kratak odmor. ZDRAVLJE: Solidno.