18.01.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 18. JANUAR: OVAJ ZNAK će imati problem sa novcem, može se čak desiti da mu BLOKIRAJU RAČUN, dok će VODOLIJA biti uspešna na svim poljima!

OVAN
LJUBAV: Može se desiti da osvojite nekoga ko je vrlo privlačan, a bez posebnog truda ili čak namere. POSAO: Imaćete problema, moguća blokada i problem sa nadređenima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK
LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti nešto stabilniji, iako neće biti sve jasno i nećete znati na čemu ste. POSAO: Moguće je da ćete iznenada ući u partnerski posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: U ovom periodu imate dosta prilika za ljubav jer se krećete među ljudima i ostvarujete nove kontakte. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa javnim nastupom i radom u grupi. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Nećete uspeti da ostvarite harmoniju zbog neke negativne energije koja će se razviti. POSAO: Promena radnog mesta ili načina obavljanja posla, procesa rada. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

Informer

LAV
LJUBAV: Moguća romansa sa nekim s kim radite ili pak imate neku vrstu profesionalnog kontakta. POSAO: Krasiće vas kreativnost i inovativnost pri radu. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Partner ili osoba koja vam se dopada mogao bi da ispolji ponašanje koje će vas razočarati. POSAO: Imaćete priliku da uđete u partnerski posao ili zajedničko ulaganje. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VAGA
LJUBAV: Nećete verovati da možete osvojiti osobu koju želite i taj nedostatak samopouzdanja će vas blokirati. POSAO: Poslovni život će vam biti nešto stabilniji. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Ako ste u vezi moguća je disharmonija, a ako ste sami ne očekujte ništa dobro od ovog dana. POSAO: Problem u partnerskom poslu, blokada, moguć raskid partnerstva. ZDRAVLJE: Slabo.

STRELAC
LJUBAV: Interesuju vas neke druge stvari, ljubav vam nije prioritet. POSAO: Izvestan napredak je moguć jer postoji entuzijazam, ali moguće i neslaganje sa nadređenima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Dan će biti srećan kada je reč o ljubavi, jer ste i dalje najprivlačnija osoba gde god da se pojavite. POSAO: Problem administrativne prirode na poslovnom putovanju. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

Informer

VODOLIJA
LJUBAV: Ima šanse da se zaljubite u prijatelja ili nekog koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Uspeh i dobit je moguć onima koji se bave trgovinom i transportom. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Vaša trenutno neobično naglašena komunikativnost će vam stvoriti nove prilike u ljubavi. POSAO: Fali vam entuzijazma i energije, a mogući su i problemi sa kolegama. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

Informer