19.01.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA UTORAK 19. JANUAR: Dramatičan ljubavni događaj očekuje ovaj ZNAK, dok bi BLIZANCI morali da posete LEKARA!

OVAN
LJUBAV: Prolazite kroz period pun problema i iskušenja, toga treba da ste svesni. POSAO: Problemi pravne ili administrativne prirode, kao i problemi u vezi sa logistikom. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

BIK
LJUBAV: Dramatični događaji u vašem ljubavnom životu. U najmanju ruku, moguće su ljubomorne scene. POSAO: Problemi sa finansijama i neočekivan gubitak novca. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa nekim ko vam se dopada, ali to je sve. POSAO: Imaćete brojne probleme u procesu rada, pretežno tehničke prirode. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

RAK
LJUBAV: Doživećete duboke i intenzivne emocije, koje će vaš pomalo uplašiti. POSAO: Mogući nepredviđeni troškovi. Nećete se ponašati racionalno. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Informer

LAV
LJUBAV: Bićete vrlo zadovoljni time kako izgleda vaš ljubavni život. Lako ćete naći prilike u ovoj sferi. POSAO: Problem u partnerskom poslu i nemogućnost postizanja dogovora. ZDRAVLJE: Povreda.

DEVICA
LJUBAV: Razmišljaćete o nekome ko nije zainteresovan za vas. Ovo svakako nije dan kada možete naći trajnu ljubav. POSAO: Administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Nestabilnost u sferi ljubavi. Ako ste u vezi, moguće je i neko neslaganje ili čak svađa sa izabranom osobom. POSAO: Nećete biti sposobni da ostvarite planirano. ZDRAVLJE: Neuralgija.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Loše okolnosti ili okruženje negativno će uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Moguće je da ćete biti previše samouvereni u vezi sa finansijskim investicijama ili previše impulsivni. ZDRAVLJE: Aritmija.

Informer

STRELAC
LJUBAV: Neiskrenost i nejasnost u komunikaciji mogli bi da vam pokvare ljubavni odnos. POSAO: Promene za one koji se bave privatnim biznisom i nekretninama. ZDRAVLJE: Bol u predelu kuka.

JARAC
LJUBAV: Imate sreću u ljubavi i odgovarajućeg ste raspoloženja, pa su mogući pozitivni pomaci u ovoj sferi. POSAO: Moguće su promene, pogotovo ako imate partnerski posao. ZDRAVLJE: Zubobolja.

VODOLIJA
LJUBAV: Može vam se lako desiti da vam se dopadne neko ko živi daleko i s kim možete imati samo vezu na daljinu. POSAO: Mogući su problemi sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Slabije.

Informer

RIBE
LJUBAV: Moguće je da se upustite u flert sa nekim ko je već zauzet. Nemojte potrošiti sreću na pogrešnu osobu. POSAO: Problem u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Osetljivo.