Autor: Informer.rs

21.01.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 21. JANUAR! Danas se nikako ne svađajte - ovom znaku preti RASKID! Problemi i na POSLU!

OVAN

LJUBAV: Privlačićete pažnju ali će vaše donekle divlje ponašanje može da upropasti prilike koje budete imali.POSAO: Imaćete plan ali će se neki problemi isprečiti vašem uspehu.
ZDRAVLJE: Gastritis.

BIK

LJUBAV: Lakše će vam biti da ostvarite strastveni fizički odnos, nego harmoničnu I pravu vezu. POSAO: Moguć finansijski dobitak, možda čak na kocki ili igrama na sreću. ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom zbog neuredne ishrane.

BLIZANCI

LJUBAV: Stabilizacija u ovoj sferi, ali vez bitnijih dešavanja, pogotovo ako ste sami I u potrazi za ljubavlju. POSAO: Uspeh onima koji rade za strance ili se bave akademskim radom. ZDRAVLJE: Slabije.

Informer

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo romantični I emotivni, ali nećete imati prilike za ljubav, zbog čega ćete biti vrlo frustrirani. POSAO: Mogući privremeni finansijski problemi. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

LAV

LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko ko je stariji od vas, ili neko sa dosta uticaja znaka Jarca, Vodolije I srodnih planeta. POSAO: Očekujte poboljšanje u sferi finansija, to jest manji priliv novca. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Doživećete blago poboljšaje u ovoj sferi ali nemojte očekivati značajan napredak. POSAO: Pomoć prijatelja ili nekih asocijacija I grupa kojima pripadate. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

VAGA

LJUBAV: U ovom periodu vam se nameću osobe koje su nestrpljive I nervozne, I s kojima je teško
ostvariti bilo kakvu vezu. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa timskim radom. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

Informer

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko nije pristupačan, ili neko s kim možete imati samo kratku aferu a ne I dužu vezu. POSAO: Blago poboljšanje finansijskog stanja. ZDRAVLJE: Hemoroidi I konstipacija.

STRELAC

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada bi mogla uraditi nešto što će vas naljutiti. POSAO: Moguće je da ćete imati problema sa nadređenima ili sa institucijama sistema. ZDRAVLJE: Moguće trovanje.

JARAC

LJUBAV: I dalje se možete nadati dobroj sreći u ovoj sferi. Doživećete romansu ako već niste. POSAO: Mogući problemi u svakom poslu koji podrazumeva rizik. Kreativna blokada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete nezadovoljni, čak I ako budete imali nekih prilika. POSAO: Imaćete problema sa podređenima I kvar mašina ako radite posao koji podrazumeva upotrebu istih. ZDRAVLJE: Povrede na radu I sklonost infekcijama.

Informer

RIBE

LJUBAV: Greške u izboru. Moguć je da ćete biti opsednuti nekim ko uopšte nije za vas. POSAO: Nalazite se u periodu u kom treba da uložite mnogo rada I napora da biste imali bilo kakve rezultate. ZDRAVLJE: Povrede.