22.01.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 22. JANUAR: JARAC će doživeti ROMANSU, dok će na poslu imati KREATIVNU BLOKADU, a ovaj znak će imati problem s nadređenima!

OVAN
LJUBAV: Privlačićete pažnju, ali će vaše donekle divlje ponašanje upropastiti prilike koje budete imali. POSAO: Imaćete plan, ali će se neki problemi isprečiti. ZDRAVLJE: Gastritis.

BIK
LJUBAV: Lakše će vam biti da ostvarite strastveni fizički odnos nego pravu vezu. POSAO: Moguć finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom zbog neuredne ishrane.

BLIZANCI
LJUBAV: Stabilizacija u ovoj sferi, ali bez bitnijih dešavanja. POSAO: Uspeh onima koji rade za strance ili se bave akademskim radom. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK
LJUBAV: Danas ćete biti vrlo romantični, ali nećete imati prilike za ljubav, zbog čega ćete biti frustrirani. POSAO: Mogući finansijski problemi. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

Informer

LAV
LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko ko je stariji od vas. POSAO: Očekujte poboljšanje u sferi finansija, to jest manji priliv novca. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA
LJUBAV: Doživećete blago poboljšanje u ovoj sferi, ali nemojte očekivati značajan napredak. POSAO: Pomoć prijatelja kada je reč o finansijama. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

VAGA
LJUBAV: U ovom periodu vam se nameću osobe koje su nestrpljive i nervozne. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa timskim radom. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim možete imati samo kratku aferu, a ne i dužu vezu. POSAO: Blago poboljšanje finansijskog stanja. ZDRAVLJE: Konstipacija.

STRELAC
LJUBAV: Osoba koja vam se dopada mogla bi uraditi nešto što će vas naljutiti. POSAO: Moguće je da ćete imati problema sa nadređenima. ZDRAVLJE: Moguće trovanje.

Informer

JARAC
LJUBAV: I dalje se možete nadati dobroj sreći u ovoj sferi. Doživećete romansu ako već niste. POSAO: Mogući problemi u poslu. Kreativna blokada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete nezadovoljni, čak i ako budete imali nekih prilika. POSAO: Imaćete problema sa podređenima. ZDRAVLJE: Povrede na radu i sklonost infekcijama.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete biti opsednuti nekim ko uopšte nije za vas. POSAO: Treba da uložite mnogo rada i napora da biste imali bilo kakve rezultate. ZDRAVLJE: Povrede.

Informer