29.01.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PETAK 29. JANUAR: VAGA će se upustiti u TAJNU VEZU, a OVAJ ZNAK će se stalno svađati sa PARTNEROM!

OVAN
LJUBAV: Mogući su problemi ako živite sa partnerom, jer ćete biti nervozni i skloni sukobima. POSAO: Nestabilno. Promenljivo stanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Položaj planeta će naglasiti vašu strastvenu prirodu i važnost fizičke komponente ljubavi. POSAO: Bavićete se nekretninama ili kreativnim radom. ZDRAVLJE: Infekcije.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete zainteresovaniji za druge sfere života, a u ljubavi su mogući manji nesporazumi sa izabranom osobom. POSAO: Doživećete izvesne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RAK
LJUBAV: Bićete zainteresovani za emotivnu kompatibilnost i harmoničan kućni život sa osobom s kojom ste. POSAO: Visok radni elan i produktivnost. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV
LJUBAV: Pozitivna komunikacija i dobro slaganje sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da će vaša karijera biti nestabilna. Sve će zavisiti od vašeg raspoloženja i elana. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Možda se zaljubite u nekoga koga ne sagledavate realno ili u nekoga ko nije iskren. POSAO: Puno ćete raditi, ali ćete biti i u situaciji da tražite bolje uslove rada. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da nećete imati solidnih prilika za trajnu ljubav, već samo za tajnu vezu ili pak vezu na daljinu. POSAO: Pozitivan period za posao i karijeru. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

ŠKORPIJA
LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu bar dve interesantne osobe. POSAO: Moguće je da ćete želeti da nađete novi posao, a ovo je povoljan period za one koji se bave javnim poslom. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Srećan porodični život i uopšte sklonost da se ostvari zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Mogući problemi vezani za međuljudske odnose. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

JARAC
LJUBAV: Bićete zainteresovani za sve što prija čulima. Svako ko želi da vas osvoji, treba to da zna. POSAO: Moguć pozitivan razvoj događaja i stabilnost u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Fasciniraće vas glamurozne osobe ili one koje su uticajne ili na nekoj poziciji autoriteta. POSAO: Moguće napredovanje u karijeri. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

RIBE
LJUBAV: Romansa ili afera sa nekim iz kruga prijatelja ili s nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Imaćete administrativnih problema. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.