03.02.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA SREDU 3. FEBRUAR! Ovaj znak započinje ZAJEDNIČKI ŽIVOT sa partnerom, Jarčeve čeka USPEH na poslovnom polju!

OVAN

LJUBAV: Nećete biti zadovoljni stanjem u vašem ljubavnom životu, pogotovo ako ste u dužoj vezi ili braku. POSAO: Povoljan period za sve one koji se bave bilo kakvom proizvodnjom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BIK

LJUBAV: Imaćete puno samopouzdanja i prodorni ste u svom nastupu. Ipak, vodite računa da ne budete previše nametljivi. POSAO: Moguće su promene u sferi posla i karijere. ZDRAVLJE: Infekcije.

BLIZANCI

LJUBAV: Postaćete meta ogovaranja ili ćete sami ogovarati druge. Šta god da je, to će ugroziti vaše šanse da doživite ljubav. POSAO: Moguća promena radnog mesta. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

RAK

LJUBAV: Lep porodični život. Uživaćete u intimnosti svog doma. POSAO: Problemi u procesu rada ili problemi sa onima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV

LJUBAV: Ostvarićete odnos koji podrazumeva i ljubav i strast. Ali bez obzira na sve, odnos će biti nestabilan. POSAO: Imaćete priliku da radite za strance ili sa strancima. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Danas ćete uglavnom biti skoncentrisani na posao. Izgleda da nećete imati vremena za ljubav. POSAO: Možete očekivati pozitivan razvoj događaja. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Informer

VAGA

LJUBAV: Bez iznenađenja u ovoj sferi. Moguće je čak da se baš ništa neće dešavati. POSAO: Nepovoljan dan za one čiji posao podrazumeva bilo kakav nastup ili kreativnost. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti zajednički život sa partnerom, ako za to postoji mogućnost. POSAO: Vrlo ste ambiciozni u ovom periodu, pa ćete biti i mnogo prodorniji. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Vaše emocije će biti raspršene, zbog čega će vam biti teško da ostvarite bliskost sa samo jednom osobom. POSAO: Pre svega će vas interesovati zarada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Informer

JARAC

LJUBAV: Bićete zatvoreni i nepristupačni, zbog čega nećete imati uspeha u ljubavi čak i ako budete okruženi prilikama. POSAO: Moguć je uspeh u sferi bankarstva i manipulacije novcem. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Svima ćete biti privlačni, što će obezbediti brojne prilike za ljubav bez obzira na vaš status. POSAO: Stabilnost u oblasti karijere ili pozitivna promena i napredak. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Nalazite se u blago povoljnom periodu za ljubav. Bilo da ste već u vezi ili sami, imaćete sreće. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao ili čuti vest o poslu koji vas interesuje. ZDRAVLJE: Dobro.