06.02.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA 6. FEBRUAR - BIKOVE očekuje promena u vezi, dok OVE znakove očekuje finansijska dobit!

OVAN
LJUBAV: Vaša strastvena priroda će naići na entuzijastičan odgovor osobe koja vam se dopada. POSAO: Moguć izvestan uspeh za one koji se bave proizvodnjom bilo koje vrste. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK 
LJUBAV: Promena za one u dugoj vezi, karmička veza očekuje one koji su sami. POSAO: Mnogo toga će se dešavati. Možda ćete krenuti u novom pravcu u karijeri ili tražiti novi posao. ZDRAVLJE: Loše.

BLIZANCI 
LJUBAV: Bolja komunikacija s partnerom pomoći će vam da rešite problem u odnosu. POSAO: Opterećeni ste poslom, ali to je nešto što neće potrajati. ZDRAVLJE: Pazite šta konzumirate.

Informer

Horoskop

RAK 
LJUBAV: Niko neće moći da ispuni vaša prevelika očekivanja, pogotovo ne osoba s kojom ste. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške pri radu, a bićete nezadovoljni rukovodstvom. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV 
LJUBAV: Vaši planovi će se izjaloviti ili će vam propasti izlazak. POSAO: Zarada od posla će se smanjiti ili će plata kasniti. Očekujte problem ako se bavite nekretninama. ZDRAVLJE: Alergija.

DEVICA 
LJUBAV: Situacija će biti zbunjujuća jer nećete znati šta tačno osećate ili zato što vam se sviđa više osoba. POSAO: Nema promena. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

VAGA 
LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je daleko. Uglavnom ćete uživati u maštanju. POSAO: Zaturićete novac ili važna dokumenta. Vodite računa ako baratate većim sumama novca. ZDRAVLJE: Loše.

Informer

Horoskop


ŠKORPION
LJUBAV: Period je donekle povoljan za one koji traže novu romansu, ali ne i za one koji su u potrazi za nečim trajnim. POSAO: Neočekivani troškovi ili će dugovi stići na naplatu. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC 
LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu izazvani vrlo lošom komunikacijom i lošom atmosferom. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i bilo kom poslu koji zahteva dogovor. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC 
LJUBAV: Bićete skloni skrivanju osećanja jer vam je bitno da držite situaciju pod kontrolom. POSAO: Ništa novo se neće desiti. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

Horoskop

VODOLIJA 
LJUBAV: Problematično uspostavljanje harmonije u odnosu, pre svega na emocionalnom, ali i na telesnom nivou. POSAO: Administrativni, kao i problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

RIBE 
LJUBAV: Bićete daleko od bilo čega što je moguće. Bićete preosetljivi i maštaćete o nekoj ljubavi koja je nedostižna. POSAO: Uspešan rad u IT sektoru. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.