15.02.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 15. FEBRUAR: Ovaj znak će biti usmeren na POSAO, pa će zapostaviti LJUBAV, dok RAK morati da poseti lekara!

OVAN 
LJUBAV: Srešćete nekoga ko će vas magnetski privući. Ako ste već u vezi, moguće je da će se razviti negativna energija u odnosu. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

BIK 
LJUBAV: Bićete usmereni na posao i karijeru i partner će vam to zameriti. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja i pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Slabo.

BLIZANCI 
LJUBAV: Postoji mogućnost da nađete ljubav na mestu rekreacije. Privlačiće vas sportski tipovi. POSAO: Uspeh u oblasti marketinga i donekle u špekulacijama. ZDRAVLJE: Infekcije.

RAK
LJUBAV: Bićete orijentisani na druge oblasti života, pa se ništa značajno neće desiti u ljubavi. POSAO: Mnogo dešavanja i moguće promene na poslu, kadrovske ili neke slične. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

Informer

LAV 
LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je druge vere ili dolazi iz druge kulture. POSAO: Moguće su promene. Možda ćete raditi s prijateljima ili na novom poslu. ZDRAVLJE: Preforsiraćete se.

DEVICA 
LJUBAV: Moguća afera s nekim koga ćete upoznati preko prijatelja.POSAO: Uspeh u svemu što ima veze s društvenim angažmanom i timskim radom. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA 
LJUBAV: Uzbudljiv period, ali možda previše da biste uspeli da ostvarite stabilnost u ovoj sferi. POSAO: Može se desiti da imate problema s ljudima s kojima radite. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION
LJUBAV: Neslaganje, razlike u mišljenjima ili verovanjima doprineće pogoršanju situacije u vašem ljubavnom životu. POSAO: Promene ili problemi u sferi finansija. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

STRELAC 
LJUBAV: Imaćete više prilika za romansu nego što ćete moći da podnesete. Zato je bitno da se usredsredite na jednu. POSAO: Pravni problemi i problemi u oblasti nekretnina. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC 
LJUBAV: Iako imate prilika, možda nećete imati vremena da se bavite svojim ljubavnim životom. POSAO: Bavićete se nekretninama ili raditi od kuće. ZDRAVLJE: Povišen šećer krvi.

Informer

VODOLIJA 
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko je stranac ili steći tajnu simpatiju na radnom mestu. POSAO: Problemi u partnerskom biznisu i pravne poteškoće. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

RIBE 
LJUBAV: Možete ostvariti neku vrstu tajne simpatije ili ljubavi, možda čak imati tajnu aferu. POSAO: Moralne dileme ili pravni problemi zbog nepoštovanja pravila pri radu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.