08.03.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA 08. MART - Bikovi: finansije se popravljaju ali ne opuštajte se! Evo koga očekuje nova ljubav!

OVAN
LJUBAV: Ako budete taktičniji u komunikaciji, imaćete više sreće u ljubavi. POSAO: Moguće greške administrativne prirode ili problemi u vezi s finansijama. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Vaš hedonizam će biti još izraženiji i ništa vam neće trebati osim nekoga s kim možete da uživate. POSAO: Vaša finansijska situacija će se popraviti. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

BLIZANCI
LJUBAV: Može vam se dopasti neko s kim nije lako biti, osoba vrlo burnog temperamenta i beskompromisna. POSAO: Mogući nesporazumi s nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: Vi volite osećaj sigurnosti koji vam pružaju oni koji su već prisutni u vašem životu, ne inspirišu vas novine. POSAO: Moguće promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

Informer

Horoskop

LAV
LJUBAV: Dobra komunikacija s partnerom. Ako ste sami, privući će vas neko iz kruga prijatelja. POSAO: Možete ostvariti dobre rezultate. Lak dogovor i sklapanje ugovora. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da ćete ući u vezu s nekim ko vam se dopada ili ćete se veriti ako ste u stabilnoj ili dugoj vezi. POSAO: Dobit od partnerstva i sreća u pravnim sporovima. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Uglavnom ćete samo flertovati. Odnos sa osobom koja vam se dopada biće na nivou komunikacije. POSAO: Moguće su logističke teškoće. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Informer

Horoskop

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete više sreće u ljubavi. Više nećete trpeti tenziju i neslaganje u odnosu. POSAO: Suočićete se s brojnim problemima na radnom mestu i s nadređenima. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

STRELAC
LJUBAV: Više ćete biti raspoloženi za kratkotrajne avanture i nedefinisane kombinacije nego za stabilnu vezu. POSAO: Mogli biste imati neke neplanirane troškove. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

JARAC
LJUBAV: Vašu pažnju niko neće moći da privuče jer ste u ovom periodu krajnje samodovoljni. POSAO: Moguće je da ćete doneti neke vrlo impulsivne odluke. ZDRAVLJE: Glavobolja.

Informer

Horoskop

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete sumnjati u vernost izabrane osobe; nemojte reagovati dok ne budete saznali sve činjenice. POSAO: Novčana infuzija i uopšte blagostanje. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Vaš šarm je na maksimumu, zbog čega vam je teško odoleti i lako ćete osvojiti bilo koga za koga se odlučite. POSAO: Puni ste ideja, ali treba vam bolji plan. ZDRAVLJE: Neuralgija.