18.03.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 18. MART: RIBE očekuje povoljan dan za LJUBAV, dok će OVAJ znak napredovati na POSLU!

OVAN
LJUBAV: Nećete uspeti da ostvarite harmoniju u ljubavnom odnosu zbog burnog temperamenta. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa transportom, sportom i menadžmentom. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: U ovom periodu imate dosta prilika za ljubav, jer ste aktivni na društvenim mrežama. POSAO: Moguće je da ćete pronaći posao preko veze. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekog sportistu. Aktivni atletski tipovi osoba su vam trenutno vrlo privlačni. POSAO: Manji obim posla. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK
LJUBAV: Ovo je povoljan dan za izjave ljubavi, jer ćete biti vrlo elokventni i sposobni da na najbolji način artikulišete šta osećate. POSAO: Uspeh u trgovini na malo. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV
LJUBAV: Doživećete neki uspeh koji će vas učiniti još privlačnijim. POSAO: Bićete izuzetno ambiciozni i okolnosti će vam ići naruku, pa ćete imati prilike za napredak. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

DEVICA
LJUBAV: Lako ćete uspostavljati emotivnu bliskost sa drugima i zato se može desiti da se zbližite sa nekim. POSAO: Poslovni život će vam biti nešto stabilniji nego u prethodnom periodu. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Bićete biti vrlo emotivni i spremni da nekome poklonite svoje srce. POSAO: Danas ćete završiti nešto što ste započeli ili ćete tražiti neki dodatni posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Može se desiti da osvojite nekoga ko je vrlo privlačan, a bez posebnog truda i namere. POSAO: Promena radnog mesta i blaga blokada u karijeri. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

STRELAC
LJUBAV: Moguća romansa sa nekim sa posla, sa nekim sa kim imate profesionalni kontakt. POSAO: Imaćete uspeha u vezi sa finansijama. Ovo je dobar period za naplaćivanje dugova. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

JARAC
LJUBAV: Ako ste već u vezi, moguće zahlađenje u odnosu, a ako ste sami, ne očekujte ništa dobro od današnjeg dana. POSAO: Problemi administrativne prirode. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

Informer

VODOLIJA
LJUBAV: Više ćete se baviti nekim drugim sferama života. Danas nećete biti u situaciji da uživate. POSAO: I dalje možete imati finansijskih problema i kašnjenja u prilivu novca. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RIBE
LJUBAV: Dan će biti povoljan za ljubav, jer ste u ovom periodu najprivlačnija osoba gde god da se pojavite. POSAO: Problem u partnerskom poslu, blokada i moguć raskid partnerstva. ZDRAVLJE: Slabije.