30.03.2021.

07:00

Foto:

Magazin

HOROSKOP ZA 30. MART - Nikad bolji POSLOVNI PERIOD za ove ZNAKOVE, OVNOVIMA ljubav kuca na vrata!

OVAN
LJUBAV: Bićete još šarmantniji nego inače i prolepšaćete se, pa će vam biti lako da osvojite koga god želite. POSAO: Moguće je da ćete se društveno angažovati ili tražiti neki kreativni posao. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Pozitivni planetarni kontakti obećavaju veći broj dobrih prilika. POSAO: Nemojte špekulisati ili previše rizikovati jer ćete doživeti gubitak. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

Horoskop

BLIZANCI
LJUBAV: Nervoza i tenzija koje se gomilaju u vama će rušiti harmoniju u vašem ljubavnom životu. POSAO: Moguće je da ćete se osamostaliti jer nećete moći da radite sa drugima. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK
LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati u društvu prijatelja ili s kim će vas povezati prijatelj. POSAO: Uspeh za sve koji se bave umetnošću i kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Odlično.

LAV
LJUBAV: Ušli ste u vrlo povoljan period za ljubavni život, i to posebno važi za one koji su Lavovi u podznaku. POSAO: Možete očekivati blagi napredak u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

Horoskop

DEVICA
LJUBAV: Imaćete potrebu da verbalno izrazite osećanja. Intenzivnija komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Finansijski uspeh, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Danas ćete imati prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, a moguće je i da uživate u njenom društvu. POSAO: Mučiće vas pravni problemi ili loši međuljudski odnosi. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete više prilika za ljubav. Moguće je da budu podjednako primamljive i da zbog toga budete u dilemi. POSAO: Mnogo ćete raditi, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Moguć sukob sa izabranom osobom, disharmonija i problemi posebno za one koji su u braku ili žive u zajednici. POSAO: Nestabilna situacija, moguća promena. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

Informer

Horoskop

JARAC
LJUBAV: Nervoza je unela razdor u vaš ljubavni odnos. Danas ćete donekle uspeti da ispeglate stvari. POSAO: Moguće su nove prilike za posao i napredak u vezi sa partnerskim poslom. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Lakše nego inače ćete uspostavljati bliskost kroz komunikaciju. Možda ćete vi nekome ili neko vama izjaviti ljubav. POSAO: Imate prilike za blagi napredak na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Moguće je romantično putovanje sa partnerom ili romansa na daljinu ako već nemate partnera. POSAO: Problemi u vezi sa nekretninama i radom sa njima. ZDRAVLJE: Solidno.