04.04.2021.

16:30

Foto:

Magazin

Horoskopski znaci koji LOŠE FLERTUJU! Nadamo se da NISTE MEĐU NJIMA!

Ribe

Ribe su vrlo sramežljive i introvertne. Uopšte ne shvataju kad neko pokušava da koketira s njima. Osim toga, ovaj horoskopski znak je obično previše zamišljen da bi se opustio i samo povremeno razgovarao s nekim. Ribe moraju malo više da se druže i da poslušaju osećaj u želucu - tek tada mogu eventualno da se dopadnu nekome.

Jarac

Jarci su puni samopouzdanja, ambiciozni i usmereni ka ciljevima, bar što se tiče njihove karijere. U ljubavnom životu to izgleda malo drugačije. Osobe rođene u znaku Jarca nemaju vremena za nebitno koketiranje i lepe i slatke razgovore. Oni su više tip za ozbiljnu vezu i žele da osobe s kojima izađu na sastanak to odmah znaju. Kod njih nema neke prevelike romantike. Ali, s Jarcem bar uvek znate na čemu ste.

Informer

Ovan

Ovan ne voli da čita između redova. Voli jasne poruke, a flertovanje vidi kao gubljenje vremena. Umesto toga, voli da otkrije sve svoje karte i nada se da se i druga osoba oseća isto. Ako to nije slučaj, Ovan će jednostavno da krene dalje bez ulaganja puno energije u flertovanje.

Blizanci

Blizanci nisu baš vešti govornici. Zapravo, uopšte ne znaju da flertuju. Nedostaje im odlučnost i pametno namigivanje. Blizanci su ponekad toliko nespretni tokom razgovora da ih druga strana često uopšte ne razume. Ali i to je strategija koja ponekad deluje. Zapravo, to čini ovaj horoskopski znak vrlo dragim.

ŽENSKE osobine koje će OČARATI svakog MUŠKARCA! Ovo sam ja, u svako doba dana i noći!

Ovo je NAJBOLJE VREME za VOĐENJE LJUBAVI - prema naučnicima!